بر اساس جدیدترین تحقیقات که توسط متخصصین دانمارکی انجام گرفته است مصرف منظم ماهی بر روی سلامت قلبی زنان جوان نیز تاثیر مثبتی دارد.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، در جدیدترین تحقیقات منتشر شده در مجله تخصصی " فشار خون"، زنان جوانی که در طول هفته به طور مرتب ماهی هایی با درصد امگا 3 مناسب مصرف می کنند کمتر در معرض خطر حملات قلبی قرار دارند.

در مورد خواص ماهی و اسید چرب امگا 3 بسیار شنیده ایم و در تحقیقاتی که در سال های قبل انجام شده بود این مسئله مشخص شده بود که مصرف منظم ماهی از بروز مشکلات قلبی در افراد مسن جلوگیری خواهد کرد اما بر اساس جدیدترین تحقیقات که توسط متخصصین دانمارکی انجام گرفته است مصرف منظم ماهی بر روی سلامت قلبی زنان جوان نیز تاثیر مثبتی دارد.

این تحقیق بر روی 49 هزار زن بین سنین 15 تا 49 ساله انجام شده که به نحوه زندگی، سوابق سلامتی خانوادگی و میزان مصرف ماهی این افراد پرداخته شده است.

بر اساس این تحقیقات زنانی که اصلا ماهی مصرف نکرده یا کم مصرف می کنند 50 درصد به نسبت سایرین بیشتر در معرض بیماری های قلبی عروقی هستند. اسید چرب امگای 3 موجود در ماهی برای حفاظت از سیستم قلب و عروق مناسب است.
بهترین منبع برای بدست آوردن امگا 3 ماهی های چربی مثل :شاهی ماهی ، ماهی قزل آلا ، ماهی خال دار است. البته باید توجه داشت که زنان بایستی بر اساس رژیم غذایی مناسب خود به مصرف ماهی بپردازند تا بهترین نتیجه برای آنها حاصل شود./ق پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار