سرانه مصرف ماهی در استان زنجان به2/5 كیلوگرم افزایش یافته اما همچنان از میانگین جهانی پایین‌تر است.

به گزارش

خبرنگار باشگاه خبرنگاران

؛مدیركل شیلات و آبزیان استان زنجان از افزایش 400 گرمی سرانه مصرف ماهی در استان زنجان نسبت به پارسال خبر داد و گفت: این در حالی است كه سرانه مصرف ماهی در كشور 2/8 كیلوگرم است.

صیادبورانی با بیان اینكه سرانه مصرف ماهی در استان و كشور از میانگین جهانی پایین‌تر است، افزود:میانگین مصرف آبزیان در جهان حدود 20 كیلوگرم یعنی دو تا سه برابر ایران می‌باشد.

وی با تاكید بر لزوم فرهنگ‌سازی مصرف این ماده غذایی مفید در استان و كشور یادآور شد: عمده مصرف ماهی به استان‌های شمالی و جنوبی كشور اختصاص دارد.

مدیركل شیلات و آبزیان استان زنجان تعداد استخرهای پرورش آبزی در استان زنجان را 336 مزرعه عنوان و تصریح كرد: انواع ماهیان گرمابی همچون كپورمعمولی، كپور علفخوار، كپور نقره‌ای یا آزاد پرورشی و كپور كله‌گنده در زنجان پرورش و تولید می‌شود.

صیادبورانی خاطرنشان کرد: ماهی قزل‌آلا، ماهی خاویاری، شاه میگو، انواع ماهیان زینتی، انواع ماهیان بومی رودخانه‌های استان از دیگر گونه‌های پرورش ماهی در این استان است ودر حال حاضر 5506 تن انواع آبزی در استان تولید می‌شود كه بیشتر نوع آن را ماهی قزل‌آلا تشكیل می‌دهد./س

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.