سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نرخ بیکاری در کشور به ۸.۲ درصد کاهش یافت

معاون رئیس جمهور گفت: نرخ بیکاری در کشور از ۹.۸ درصد به ۸.۲ درصد کاهش یافته است.

داود منظور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور امروز در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی، از اختصاص ۳۷۰ هزار میلیارد تومان از منابع  برای اجرای طرح‌های عمرانی در سال جاری خبر داد و با بیان اینکه تکمیل طرح‌های زیربنایی نیمه تمام از اولویت‌های دولت سیزدهم بوده و فهرست این طرح‌ها مشخص شده است افزود: بودجه‌های تملک سرمایه‌ای نیز با همین رویکرد اختصاص می‌یابد تا اتمام طرح‌ها سرعت بگیرد.

وی با بیان اینکه در ۵ ماهه نخست سال جاری ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بازپرداخت اوراق مالی سال‌های قبل انجام شده، ادامه داد: اوراقی که امسال برای کل کشور منتشر می‌شود، ۱۹۰ همت است که صرفا به طرح‌های نیمه تمام اختصاص خواهد یافت.

معاون رئیس جمهور تجلیل مقام معظم رهبری از اقدامات دولت سیزدهم را نیز مایه مباهات و ره توشه‌ای برای تداوم تلاش دانسته و افزود: دغدغه دولت سیزدهم، حل مشکلات مردم، تامین امنیت، آسایش و رفاه بیشتر به صورت شبانه روزی بوده تا زندگی به کام مردم کشور شیرین‌تر شود.

کاهش چشم گیر نرخ بیکاری

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور همچنین تصریح کرد: دولت در تلاش است که مسئله شناسی درستی انجام داده و اولویت بندی در حل مشکلات و موانع توسعه‌ای در سطوح ملی تا شهرستانی انجام شود و رشد و توسعه تسریع یابد.

منظور با اشاره به نرخ بیکاری کشور گفت: در دولت سیزدهم نرخ بیکاری به صورت چشمگیری کاهش داشته است و به عبارتی از نرخ ۹.۸ درصدی تحویل گرفتیم و امروز این عدد به ۸.۲ درصد رسیده است.

وی ادامه داد: شاخص ۶ درصد نرخ بیکاری در جهان طبیعی است که درصدد رسیدن به این رقم هستیم.

با تفویض اختیارات به استانداران مشکلات سریعتر حل می شود

منظور در ادامه با اشاره به اینکه استان‌ها متنا سب با شرایط موجود، مسائل ویژه‌ای دارند، افزود: کمک می‌کنیم تا با تفویض اختیارات به استانداران و تمرکز زدایی، مشکلات سریعتر رفع شود.

وی همچنین با بیان اینکه با تلاش‌های انجام شده در آذربایجان غربی، استان در مسیر رشد قرار گرفته، اظهار داشت: آذربایجان غربی با توجه به ظرفیت‌های بالقوه، می‌تواند به عنوان قطب‌های ترانزیتی، تجارت خارجی، محصولات کشاورزی و معدنی در مسیر توسعه گام‌های موثری بردارد که بخشی از ظرفیت‌های موجود هنوز فعال نشده و نیاز است پشتیبانی‌های لازم برای بهره برداری از این ظرفیت‌ها انجام شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه در بخش معدن آذربایجان غربی آمایش معدنی و شناسایی ظرفیت‌های موجود انجام شده، افزود: نیاز است کمک شود تا با مشارکت بخش غیردولتی، سازمان‌های توسعه ای، فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران، این ظرفیت‌های بالقوه بالفعل شوند.

معاون رئیس جمهور در ادامه، اضافه کرد: در قانون تعیین شده بخشی از درآمد‌های معادن صرف توسعه معادن شود، که متاسفانه مغفول مانده و به درستی اجرایی نشده و در تلاش هستیم اجرای درست این قانون عملیاتی شود.

منظور همچنین یادآور شد: تکمیل طرح‌های راه آهن، بزرگراهی و سهم استانی آذربایجان غربی از کریدور شمال به جنوب، ارتقای شاخص تخت بیمارستانی، فضای آموزشی و تکمیل زیرساخت‌های پایانه‌ای استان در دستور کار استاندار آذربایجان غربی قرار گرفته تا عقب ماندگی‌های این حوزه‌ها مرتفع شود.

وی در ادامه افزود: ابلاغ اعتبارات به مناطق سردسیر در زمان مناسب با هدف سرعت دهی به عملیات عمرانی و اتمام پروژه‌های نیمه تمام، در دستور کار قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در پایان، اجرای طرح‌های آبرسانی روستایی و دریاچه ارومیه را جزو اولویت‌های دولت دانست و گفت: اعتبارات خوبی از محل اعتبارات محرومیت زدایی و توازن منطقه‌ای در جهت انتقال آب و آبرسانی و طرح‌های سدسازی اختصاص یافته تا پروژه‌های نیمه تمام به بهره برداری برسد که وزارت نیرو نیز در این راستا به توفیفات خوبی دست یافته است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.