سید وحید حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز دوشنبه ۲۹ خردادماه در نشست شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به جایگاه مهم تغذیه در سلامت جامعه و نسلهای آینده، اظهار کرد: توزیع نان کامل، هدفی در جهت تامین سلامت شهروندان است.
او با بیان اینکه استان فارس در زمینه تولید و توزیع نان کامل پیشرو است، اضافه کرد: در حال حاضر ۱۵ نانوایی در فارس نان کامل به مردم ارائه میکنند که این تعداد به زودی به ۲۰ نانوایی افزایش مییابد و بر اساس برنامهریزی انجام شده، در مراحل بعدی نیز تعدادی نانوایی دیگر نیز افزوده میشود.
هزار بیمار مبتلا به سلیاک در فارس شناسایی شده اند
او با اشاره به فعالیت کارخانه تولید نان و محصولات ویژه بیماران مبتلا به سلیاک، تصریح کرد: تاکنون هزار بیمار مبتلا به سلیاک در استان فارس شناسایی شده اند و موضوع حمایت از بیماران سلیاک یکی از برنامههای مهم و ضروری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عرصه سلامت غذایی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: همچنین واحدهای تولید کننده محصولات سلیاک در استان نیز مورد حمایت این دانشگاه قرار دارند.
او افزود: با رفع مشکل غذا و تغذیه در سطح جامعه، بزرگترین گام برای پیشگیری از ابتلا به بیماریها و اولویت بهداشت بر درمان برداشته میشود.
حسینی، نسبت به افزایش مصرف فست فودها، مواد افزودنی، نوشابههای رنگارنگ و آبمیوههای صنعتی در جامعه ابراز نگرانی کرد و آنها را موادی زیان آور برای سلامت جامعه دانست.