سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کمیاب شدن گوشت گوسفند در قصابی‌های کرمانشاه

رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه، صادرات غیرقانونی دام را علت اصلی کمبود گوشت گوسفند در قصابی‌ها عنوان کرد.

حسن آمویی گفت: کمبود گوشت گوسفند وجود دارد و مسئولین نیز به آن آگاهند.

 به گفته آمویی، اصلی‌ترین دلیل این موضوع صادرات غیرقانونی دام است.

متاسفانه از استان‌های دیگر به میدان دام کرمانشاه می‌آیند و دام سبک را برای خروج غیرقانونی خریداری می‌کنند و همین امر باعث کمبود در بازار می‌شود.

وقتی عرضه کم باشد قیمت‌ها بالا می‌رود، به عنوان مثال اخیرا قیمت بره ماده در میدان دام کیلویی ۷۵ هزار تومان و بره نر ۸۰ هزار تومان است.

آقای آمویی قیمت تمام شده گوشت گوسفندی درهم برای قصابی‌ها را حدود ۱۷۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این در حالیست که بر اساس مصوبه تنظیم بازار باید گوشت گوسفند کیلویی ۱۴۰ هزار تومان فروخته شود و در این شرایط بسیاری از قصابی‌ها، چون باید گوشت گوسفند را با ضرر بفروشند، از آوردن آن خودداری می‌کنند و یا گاهی برای اینکه مشتریان چندین ساله خود را از دست ندهند مجبورند با مقداری ضرر گوشت گوسفندی را بفروشند.

به گفته آمویی، اگر فکری به حال این وضعیت نشود، با توجه به آنکه در آستانه افزایش مصرف ماه رمضان هم هستیم، احتمال کمبود بیشتر گوشت گوسفند وجود دارد.

گاهی برخی فکر می‌کنند راهکار مدیریت بازار گوشت جریمه قصابان است،  تنها راهکار تشدید نظارت بر میدان دام و جلوگیری از خروج دام از استان است.

به گفته آمویی دام سبک در کرمانشاه به میزان مناسب وجود دارد و اگر جلوی خروج آن گرفته شود، قیمت‌ها شاید کمتر نشود، اما از این که هست بالاتر نخواهد رفت.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.