سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش نعناع جعفری‌؛ خوش عطر و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه خورش نعناع جعفری‌ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  خورش نعناع جعفری‌ آشنا کنیم.

مواد لازم

▪ گوشت‌: نیم کیلو
▪ نعناع و جعفری‌: یک کیلو
▪ پیاز بزرگ‌: یک عدد
▪ آب لیمو یا آب غوره‌: دو لیوان‌
▪ روغن، نمک و فلفل‌: به مقدار لازم‌
▪ رب گوجه فرنگی‌: یک قاشق غذاخوری‌


بیشتر بخوانید

● طرز تهیه‌:
ابتدا گوشت‌های تکه شده را بپزید و سپس به‌آن نعناع جعفری ریزخرده شده را که قبلا تفت‌داده‌اید اضافه کنید و به همراه پیاز داغ به گوشت‌اضافه کنید و آن‌گاه به آن آب لیمو (آب غوره)، نمک و فلفل و رب گوجه اضافه کنید، زمانی که‌خورش شما جا افتاد، آن را از روی حرارت‌بردارید. خوشمزگی این خورش به ترشی آن‌است، از این رو پیشنهاد می‌شود که آب غوره‌ خورش شما را ترش‌تر و خوشمزه‌تر می‌کند، گفتنی است که بادمجان سرخ شده هم می‌توانید به خورش  اضافه کنید چرا که بادمجان‌ها، به خود ترش مزگی می‌گیرند، از این رو بسیارخوشمزه می‌شوند.

منبع: ایران بانو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۳۴ ۰۲ بهمن ۱۳۹۹
خورشت نعناجعفری عالی هست اما بایک استکان کوچک آبغوره کفایت میکنه آبلیمو نصف استکان کوچک
ناشناس
۰۹:۴۳ ۰۲ بهمن ۱۳۹۹
دو لیوان آب غوره و آب لیمو که فشار میآفته!!!!!!!!!