به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه نان سوریهای آشنا کنیم.
● مواد اولیه:
▪ عدس یک لیوان
▪ سیبزمینی متوسط یک عدد
▪ پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری
▪ آرد یک قاشق غذاخوری
▪تخم مرغ دوعدد
▪ مرزه خشک یک قاشق غذاخوری (اگر مرزه در دسترس نداشتید میتوانید از شنبیله خشک یا هر سبزی معطر دیگر هم استفاده کنید)
▪ روغن مایع دوقاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
● طرز تهیه:
عدس را میپزیم و بعد از پختن، آب آنرا کنار گذاشته و عدس را میکوبیم تا کاملا له شود.
در ظرفی روغن ریخته و پیاز سرخ شده را همراه با آرد کمی تف میدهیم و سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل به آن میزنیم و عدس کوبیده شده را بههمراه آبعدس داخل آن میریزیم. اگر آبعدس کم بود یک لیوان آب جوش به آن اضافه میکنیم. سیببزمینی راخرد کرده و داخل عدس میریزم و میگذاریم عدسی جا بیافتد. بعد از اینکه سیبزمینیها پخته شد و عدسی غلیظ شد دو عدد تخم مرغ را داخل ان میشکنیم و بعد از چند جوش که تخم مرغها داخل عدسی بسته شد و پخته، عدسی آماده است.
در شبهای سرد زمستان عدسی که یک غذای کامل و خیلی هم سریع آماده میشود، خیلی میچسبد.
عدسی را میتوانید با آبلیمو و یا رب انار بخورید همراه با ترشی.
در ترکی بجنوردی به عدسی میگویند: " میجو" و از غذاهای خوشمزه و مورد علاقه همه است.
منبع: ایران بانو
انتهای پیام/
ممنون از دستور پختش
لااقل نه هوس میکنیم اگرم هوس کردیم باپختنش مشکلی نداریم
عدس تو همه خونه هاهست