به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درادامه قصد داریم شما را با دستور پخت رتی فیله گوساله آشنا کنیم.
●مواد لازم:
فیله یا راسته: ۲ کیلوگرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
●طرز تهیه:
بهترین رتی با فیله گوساله یا گاو تهیه میشود، گوشتی که به مصرف رتی میرسد، باید کمی چرب باشد و مدت طبخ آن طولانی باشد تا چربی به تدریج جذب گوشت شود. فیله را از طول دولا میکنیم و یا دو عدد فیله را کنار هم قرار میدهیم و با نخ مخصوصی میپیچیم، اطراف گوشت را فلفل زده و در ظرف مناسب دیواره بلند کمی روغن میریزیم و اطراف گوشت را در روغن سرخ میکنیم، پس از این که گوشت خوب برشته شد حرارت را ملایم کرده تا گوشت پخته شود، گاهی از آب گوشت روی گوشت میریزیم و آن را در ظرف میغلتانیم تا کاملا" پخته شود، اگر قبل از پختن آب آن تمام شد، مقداری آب اضافه میکنیم و نمک هم به آن میزنیم. پس از پخته شدن بعد از این که آب آن کشیده شد نخ را از اطراف گوشت باز میکنیم و گوشت را ورقه ورقه میکنیم و در ظرف مناسب قرارمی دهیم و اطراف آن را با پوره سیب زمینی و نخود فرنگی تزیین کرده و رویش را سس، خامه و فلفل میریزیم.
اما طرز تهیه این سس:
یک قاشق سوپخوری آرد را در ۵۰ گرم کره سرخ میکنیم، حرارت را ملایم کرده و یک لیوان آب گوشت را به تدریج روی آن میریزیم و مرتب هم میزنیم تا سس صاف و لطیف شود. سپس یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه را نیم کوب کرده و داخل آن سس میریزیم، بعد ۱۵۰ گرم خامه به آن اضافه کرده و پس از چند جوش شعله آن را خاموش میکنیم، سس آماده مصرف است.
منبع: ایران بانو
انتهای پیام/