سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برای نخستین بار انجام شد؛

ساخت و بومی سازی ربات جوشکار در شرکت توسعه نیشکر خوزستان

معاون صنعت موسسه تحقیقات و آموزش شرکت توسعه نیشکر گفت: ساخت و بومی سازی ربات جوشکار برای نخستین بار انجام شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مسعود جوبنده معاون صنعت موسسه تحقیقات و آموزش شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: ساخت و بومی سازی ربات جوشکار برای نخستین بار در شرکت توسعه نیشکر و با همکاری موسسه تحقیقات توسعه نیشکر و کشت و صنعت نیشکر دهخدا در خوزستان طراحی و تولید شد.

او با بیان اینکه پیش از این کشور برزیل سازنده ربات‌های جوشکار در صنعت نیشکر کشور بود، افزود: با توجه به بومی‌سازی این ربات در داخل کشور با تلاش و همت متخصصان بومی، صنعت نیشکر در شرایط تحریم نیز از خدمات و پشتیبانی شرکت‌های خارجی بی‌نیاز می‌شود.

جوبنده با اشاره به کاربرد ربات جوشکار در صنعت نیشکر بیان کرد: نیشکر پس از عملیات برداشت و حمل به محل تخلیه نی در کارخانه شکر، وارد بخش آسیاب می‌شود تا عملیات آماده سازی و عصاره گیری انجام گردد، همچنین بخش عصاره گیری نیشکر از ۵ آسیاب و هر آسیاب از ۵ غلطک تشکیل شده است که در این بین ۳ غلطک اصلی کار فرآیند عصاره گیری نیشکر را انجام می‌دهند.

معاون صنعت موسسه تحقیقات و آموزش شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با بیان اینکه در فرآیند عصاره گیری، غلطک‌ها دچار سایش می‌شوند، اظهار داشت: همین روند کاری موجب می‌شود عملیات عصاره‌گیری برای مدتی به منظور تعمیر و بازسازی غلطک‌ها متوقف شود.

او با اشاره به عملکرد ربات جوشکار در جلوگیری از وقفه در تولید شکر گفت: ربات جوشکار به منظور جلوگیری از وقفه در عملیات عصاره گیری نیشکر ساخته شده و عملیات تعمیر و جوشکاری غلطک‌ها در حین فرآیند انجام می‌شود و از این پس دیگر وقفه‌ای در فعالیت کارخانه تولید شکر ایجاد نمی‌شود و همین امر سبب افزایش راندمان تولید خواهد شد.

جوبنده تصریح کرد: ربات جوشکار براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته و به صورت هوشمند در زمانی که غلطک‌های آسیاب مشغول فعالیت هستند در صورت ساییدگی عملیات تعمیر و جوشکاری انجام می‌دهد.

او قیمت تمام شده پایین ربات جوشکار نسبت به قیمت محصولات خارجی را از مزایای این محصول عنوان کرد و افزود: قیمت ربات جوشکار در کشور برزیل ۲۵ هزار یورو معادل ۷.۵میلیارد ریال است، اما متخصصان توسعه نیشکر با ۱.۳ میلیارد ریال موفق به ساخت این فناوری شدند.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.