سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تنها ۴۲ درصد از مردم دستورالعمل های بهداشتی را رعایت می کنند

استاندار کرمانشاه با اشاره به حال ناخوش استان در موج سوم کرونا، گفت: راه علاج مبارزه با ویروس کرونا در بیمارستان‌ها نیست بلکه تنها راه علاج این ویروس رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه گفت: در هشت ماه گذشته سه موج کرونا را تجربه کرده‌ایم که در موج اول و دوم باوجود کمبود ماسک و مواد ضدعفونی کننده، نسبت به سایر استان‌های کشور خسارت جانی کمی داشتیم، اما کرمانشاه در موج سوم حال خوبی ندارد.

او ادامه داد: در پیک دوم حداکثر ۴۸۲ بیمار بستری کرونایی داشته‌ایم، اما امروز تعداد بیماران بستری کرونایی به ۵۵۰ نفر رسیده است.

او افزود: در پیک اول بیشترین فوتی‌های کرونایی هشت نفر در روز بود، اما اکنون به ۱۱ نفر در روز افزایش یافته است.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: ۴۵ شهرستان در کشور وضعیت خیلی بد و جدی دارند که از این تعداد ۶ شهرستان متعلق به استان کرمانشاه است.

او آمار مردم استان کرمانشاه در رعایت دستورالعمل های بهداشتی را پایین‌تر از میانگین کشوری اعلام کرد و گفت: میانگین رعایت در استان ۴۲ و در کشور ۶۷ درصد است.

او گفت: اکنون هر یک ساعت و ۲۰ دقیقه یک نفر بر اثر کرونا در استان جانش را از دست می‌دهد و اگر مردم رعایت نکنند تعداد افراد مبتلا و به تبع فوتی‌ها بیشتر خواهد شد.

بازوند هشدار داد اگر مردم استان خودشان نخواهند رعایت کنند مجبور می‌شود تا از ستاد ملی کرونا بخواهد محدودیت‌های تهران را برای کرمانشاه نیز لحاظ کنند.

او با اشاره به فراوانی ماسک نیز گفت: ماسک به تعداد هر عدد هزار تومان در دسترس است و تمام کسبه و ادارات ملزم به استفاده کردن از ماسک و ارائه خدمات به افراد دارای ماسک هستند.

اختصاص ۱۲۰تخت بیمارستان‌های نظامی به کرونا

استاندار کرمانشاه در ادامه از اختصاص ۱۲۰ تخت بیمارستان‌های نظامی در استان به بیماران کرونایی خبر داد و گفت: اگر آمار بستری‌های ما به ۲ هزار تخت برسد آن وقت مجبور می‌شویم بوستان‌ها را تبدیل به بیمارستان صحرایی کنیم.

بازوند از مردم خواست تا به فکر خستگی کادر درمان باشند که هشت ماه تمام به بیماران کرونایی خدمات ارائه می‌دهند.

کرونا ۱۵ هزار میلیارد تومان به اقتصاد استان خسارت زده است

این مقام ارشد دولتی در استان در ادامه از خسارت ۱۵ هزار میلیارد تومانی کرونا به اقتصاد استان در هشت ماه گذشته خبر داد و گفت: ما هم به فکر جان و هم نان مردم هستیم، اما اولویت با حفظ جان انسان‌هاست.

بازوند تاکید کرد اگر وضعیت بحرانی کرونا ادامه پیدا کند تعطیلی بسیاری از مشاغل از جمله دستفروشان را تهدید خواهد کرد.

به گفته او در موج سوم بسیاری از مردم ناقل بیماری کرونا شده‌اند و با اینکه خودشان مریض نمی‌شوند، اما می‌توانند تهدیدی برای سلامتی افراد مسن باشند.

استاندار کرمانشاه از مردم خواست تا از مغازه‌هایی که صاحب آن ماسک نزده خرید نکنند و از مغازه‌داران نیز خواست تا به افراد فاقد ماسک خدمات ارائه ندهند.

او تاکید کرد: فقط مشارکت مردم می‌تواند زنجیره اتصال کرونا را قطع کند و در صورتی که شرایط سخت‌تر شود مجبور به جریمه کردن افرادی خواهیم شد که ماسک نمی‌زنند.

بازوند همچنین تغییر عادات رفتاری را لازم دانست و گفت: اینکه عادت کنیم با همدیگر دست ندهیم اتفاق خاصی نمی‌افتد.

سهم استان کرمانشاه از تسهیلات کرونایی ۶۴۰ میلیارد تومان است

استاندار کرمانشاه در ادامه سهم استان کرمانشاه از تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا را ۶۴۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: افراد متقاضی تسهیلات یا باید به اداره کار و یا استانداری مراجعه کنند.

به گفته بازوند مبلغ تسهیلات به ازای هر فرد بیمه شده ۱۲ میلیون و هر فرد بیمه نشده ۶ میلیون تومان است.

او آمار بیکاری در استان را البته رو به کاهش توصیف کرد و گفت: در سال ۹۶ نرخ بیکاری در استان کرمانشاه ۲۲ و یک دهم درصد بود که این رقم الان به ۱۵ و هفت دهم درصد رسیده است.

بازوند افزود: برای کاهش بیکاری از سال ۹۶ تاکنون هزار و ۳۰۰ میلیارد تومات تسهیلات کم بهره به خصوص در مناطق روستایی و زلزله‌زده پرداخت شده است.

او در ادامه از تخصیص ۱۱۰ میلیارد تومان مشوق سرمایه‌گذاری برای امسال خبر داد و گفت: این اعتبار صرف پرداخت ۹ درصد بهره تسهیلات بانکی برای سرمایه‌گذاران خواهد شد.

پتروشیمی اسلام‌آبادغرب و منطقه آزاد قصرشیرین ۲ پروژه مهم اقتصادی

استاندار کرمانشاه در ادامه اشاره‌ای به ۲ پروژه مهم اقتصادی در استان داشت و افزود: پروژه پتروشیمی اسلام آباد غرب چهارمین پتروشیمی استان خواهد بود که به طور مستقیم با سرمایه‌گذاری دولت احداث می‌شود.

به گفته بازوند دولت با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی، هفت هزار میلیارد تومان در این طرح سرمایه گذاری می‌کند.

او در خصوص سرنوشت منطقه آزاد قصر شیرین نیز گفت: این طرح هم اکنون در مجمع تشخیص مصلحت نظام است و انتظار می‌رود تا خرداد ۱۴۰۰ تعیین تکلیف شود.

او ابراز امیدواری کرد که با توجه به بازدید نماینده مجمع تشخیص مصلحت نظام از منطقه و توجیه مزایای تجاری قصر شیرین تا پایان سال منطقه آزاد به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام برسد.

بازوند  اشاره‌ای نیز به مصوبات سفر محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه به استان کرمانشاه داشت و گفت: در مجموع ۲ هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های جهش تولید و عمرانی در استان اختصاص یافته است.

او ادامه داد: ساخت ۲ هزار واحد مسکونی با تسهلات کم بهره در مناطق محروم استان نیز مصوب و قرار شد به هر واحد مسکونی به صورت بلاعوض ۳۰ میلیون تومان و در مجموع ۶۶ میلیارد تومان پرداخت شود.

انتهای پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.