سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه چیز کیک یخچالی رافائلو بدون تخم مرغ و شکر

در مطلب زیر روش تهیه چیز کیک یخچالی رافائلو را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما شما هم اسم شکلات ایتالیایی رافائلو را شنیده‌اید یا اینکه به احتمال زیاد طعم شکلات رافائلو را چشیده‌اید. شکلات رافائلو به خاطر رنگ سفید نارگیلی و طعم غالب بادام و نارگیلش یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین شکلات‌های دنیاست. در این میان چیز کیک یخچالی و ساده رافائلو که بدون نیاز به تخم مرغ و ژلاتین درست می‌شود یکی از مشهورترین انواع چیز کیک‌های ساده دنیا با پایه بیسکویت است. چیز کیک یخچالی رافائلو هم همان طعم غالب نارگیل را دارد و بسیار لذیذ و نرم و خوش طعم است. چیز کیک رافائلو را به صورت گرم و سرد می‌توانید درست کنید که نوع سرد آن با پایه بیسکویت است. طرز تهیه چیز کیک یخچالی رافائلو بدون ژله و تخم مرغ و شکر را در ادامه بخوانید.

مواد لازم

بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی: ۲ بسته

بادام: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری

کره آب کرده: ۱۰۰ گرم

خامه صبحانه: ۱ بسته (۲۰۰ میلی‌لیتر)

شکلات سفید: ۱۵۰ گرم

پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم

پودر خامه یا همان دریم ویپ: ۱۵۰ گرم

شیر نارگیل یا شیر پرچرب: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار


بیشتر بخوانید


طرز تهیه

برای درست کردن چیز کیک یخچالی رافائلو بدون ژله و فر و بدون تخم مرغ باید از پایه بیسکویتی برای کیک استفاده کنید. برای این کار ابتدا ۲ بسته بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی یا هر بیسکویت دیگری که طعم آن را می‌پسندید را به همراه بادام، پودر نارگیل و کره آب شده در غذاساز یا میکسر بریزید و میکس کنید. وقتی یک مخلوط یکدست به دست آمد آن را به عنوان پایه چیزکیک در قالب کمربندی دایره‌ای که برای چیز کیک مناسب است بریزید و حسابی فشار بدهید و پهن کنید تا روی آن صاف شود.

قالب را در یخچال بگذارید تا پایه چیزکیک حسابی خودش را بگیرد و سفت شود. در این فاصله کرم روی چیزکیک را درست کنید. ابتدا شکلات سفید را به روش بنماری آب کنید. خامه و پودر خامه را در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا حجم آن دو یا سه برابر شود و فرم بگیرد.

 

وقتی خامه سفت شد و فرم گرفت پنیر لبنه و شیر را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مایه روی کیک حالت کرمی پیدا کند. حالا کرم آماده شده را وسط قالب بیسکویتی چیزکیک بریزید و با لیسک خوب صاف و یکدست کنید. روی کرم پودر نارگیل را بپاشید و به مدت ۳ الی چهار ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و برای برش زدن آماده شود. برای تزیین چیز کیک رافائلو می‌توانید موقع سرو روی هر برش چیزکیک یک عدد شکلات رافائلو بگذارید. چیزکیک خوشمزه رافائلو را با پایه کیک اسفنجی و به صورت گرم و فری هم می‌توانید درست کنید. مقاله طرز تهیه کیک ساده اسفنجی وانیلی را بخوانید.

منبع:  مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
رایا
۲۰:۱۶ ۱۴ مهر ۱۳۹۹
خوب بود
نرگس صابری
۱۹:۲۶ ۱۴ مهر ۱۳۹۹
واقعا هیلی باحاله من این چیز کیک رو درست کردم خیلی خوشمزه شد شما هم حتما درست کنی. وایی هنوزم دارم اون چیز کیک رو تو یخچالم دارم توصیه میکنم درست کنید
نادی
۱۸:۱۵ ۱۴ مهر ۱۳۹۹
نادی