سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خمیر راویولی

در این مطلب دستورالعمل تهیه خمیر راویولی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، راویولی یک نوع پاستا است که به شکل بالشت کوچک مغز دار می‌باشد. این پاستا به شکل دایره، نیم دایره، مربعی و … درست می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این پاستا آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه خمیر راویولی:

۳ پیمانه آرد گندم یا سفید
۲ عدد تخم مرغ
۱/۲ الی ۲/۳ لیوان آب ولرم
۱.۲ قاشق چایخوری نمک


بیشتر بخوانید


مراحل تهیه خمیر راویولی:

برای تهیه خمیر این پاستا ابتدا آرد رو الک میکنیم و بعد با نمک مخلوطش میکنیم و روی یه تخته میریزیمش و وسطش رو خالی کرده و دو تا تخم مرغی که داریم رو داخل گودال وسط آرد می‌شکنیم.

حالا ابتدا با کمک یه چنگال تخم مرغ و آرد رو با هم مخلوط می‌کنیم.

کمی که آرد و تخم مرغ به خورد هم رفتن با کمک دست خوب ورزشون میدیم تا حالت خورده نون بگیرن.

حالا باز مواد رو یکجا جمع کرده و وسطش رو خالی کرده و مقداری از آب ولرم رو اضافه کرده شروع به مخلوط کردن کرده و وقتی تقریبا شکل خمیر گرفت شروع به ورز دادن می‌کنیم.

خمیرمون رو باید با حوصله و خیلی با قدرت ورز بدیم تا کاملا یکدست و لطیف بشه هر جا احساس کردین خمیر زیادی سفته بهش کمی آب اضافه کنین. خمیر باید به حالتی دربیاد که هم لطیف باشه و هم به دست تمیزتون نچسبه.

حالا باید برای مدت ۱ ساعت به خمیر استراحت بدین پس روش رو با یه کیسه یا پارچه بپوشونین و بذارین تا استراحت کنه.

بعد از صرف این مدت روی سطح یه تخته رو کاملا آرد پاشی کرده به اندازه یه نارنگی از خمیر برمیداریم و روی تخته آردی میذاریم.

حالا با کمک یه وردنه خمیر رو به ضخامت یک الی دو میلیمتر باز می‌کنیم.

بعد نوبت برش خمیره برش دادن خمیر هم به شکل‌های مختلفی انجام میشه من این خمیر رو به شکل گرد قالب زدم.

حالا نوبت پر کردن خمیر با هر موادی که دوست دارین یا مایه گوشت و اسفناج پرش کنید یا با پنیر قارچ یا اسفناج و پنیر.

بعد از گذاشتن مواد میانی خمیر رو تا کرده و با یه چنگال دورتادورش رو به هم فشار میدیم تا کاملا بسته و محکم بشه.

حالا راویولی ما ٖآماده است و فقط کافیه داخل آب در حال جوشیدن که کمی نمک و روغن داخلش ریختیم، بریزیمشون تا بپزن و بعد با هر سسی که دوست داریم سروشون کنیم … نوش جان.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۴۶ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
واقعا خوبه خیلی خوشمزست