به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به هر دلیلی نمیتوانید یا نمیخواهید از گندم، غلات و کربوهیدراتها زیاد استفاده کنید، ایده بدی نیست که سبزیجات مغذی را جانشین آنها کنید؛ مثل یک لازانیا کم کربوهیدرات که کدو سبز در آن جانشین ورقههای لازانیا شده باشد. نگران طعم آن هم نباشید، این غذای خوشمزه کم کربوهیدرات از لازانیاهایی که پیش از این خوردهاید خوشمزهتر هم هست. طرز تهیه لازانیا خوشمزه با کدو سبز را در ادامه این مطلب بخوانید.
مواد لازم
کدو سبز بزرگ یک عدد (چهار عدد کوچک)
تخم مرغ یک عدد
ریحان تازه چهار شاخه
اسفناج یک پیمانه
گوشت (چرخ کرده) نیم کیلو
پیاز بزرگ (خرد شده) یک عدد
سیر (خرد شده) دو حبه
کره خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
قارچ ۳۰۰ گرم
سس گوجه خانگی ۸۰۰ گرم
پنیر موزارلا خرید آنلاین نیم کیلو
پنیر پارمسان خرید آنلاین ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
لازانیا از آن دسته غذاهای خوشمزهای است که با هر سلیقه یا عادت غذایی میتوان آن را تهیه کرد. لازانیا وگان را میتوان بدون ترکیبات حیوانی آماده کرد و میتوان بدون گوشت لازانیای گیاهی خوشمزهای را تهیه کرد. در این مطلب ما گوشت و ترکیبات حیوانی را از این غذا حذف نکردهایم، بلکه سعی کردهایم آن را با کربوهیدرات کمتری آماده کنیم.
کدوسبزها را به صورت طولی برشهای خیلی نازک بزنید. کمی سخت است، ولی اگر دقت کنید کاملا نازک خواهند شد. آنها را روی یک سینی بزرگ قرار دهید و روی هر برش نمک بپاشید. حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا رطوبت کدو سبزها کاملا از آن خارج شود.
قارچها را خرد کنید و داخل تابه کمی تفت بدهید. گوشت چرخ کرده را در تابهای دیگر تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد. بعد پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید. قارچ را اضافه کنید بگذارید کمی بیشتر آب قارچها کشیده شود. کره، روغن زیتون و سس گوجه خانگی را به ترکیب گوشت اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا مواد کاملا بپزد و جا بیافتد.
یک سوم پنیر موزارلا، تخم مرغ، ریحان، اسفناج و نصف قاشق غذاخوری نمک را در غذاساز کاملا خرد و ترکیب کنید.
کدوها را با حوله آشپزخانه کاملا خشک کنید. کمی از سس گوشت و قارچی که درست کردهاید کف یک ظرف پیرکس پخش کنید و سپس برشهای کدو سبز را روی آن بچینید. سپس سس، پنیر موزارلا و پارمسان روی آن بریزید. چیدن لایهها را تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند.
لازانیا را داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت بپزید تا لایه رویی آن کاملا طلایی شود. ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا کمی خنک شود و سپس لازانیای کدو سبز خوشمزه را برای سرو روی میز بیاورید.
طرز تهیه سس مخصوص
برای تهیه سس گوجه خانگی ابتدا چهار حبه سیر را رنده کنید. آنها را برای حدود یک دقیقه با روغن زیتون تفت دهید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه را اضافه کنید و کاملا سرخ کنید. سپس هشت عدد گوجه رنده شده را داخل آن بریزید و فرصت دهید آب اضافی آن تبخیر شود و سس غلیظ شود.
اضافه کردن ادویههای مختلف مثل آویشن، فلفل و انواع دیگر، به سلیقه خودتان بستگی دارد.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/