به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد بادمجان کبابی، یک غذای ساده و لذیذ است. این سالاد را برای دوستان و خانوادهی خود تهیه کنید و از آن در کنار هم لذت ببرید. این یک روش خوشمزه و سالم برای پخت بادمجان است. شما میتوانید این غذا را در کنار سبزیجات تازه مانند گوجه فرنگی، فلفل قرمز، زیتون و ... میل کنید یا با نان سرو کنید. میتوانید بادمجانها را از قبل کبابی کنید، هر زمان که به آنها احتیاج دارید پوست بگیرید و فریز کنید.
مواد لازم:
۲ عدد بادمجان بزرگ
۱ عدد پیاز کوچک
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱۰۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم دار کردن
دستور پخت:
بادمجانها را روی شعله پخش کن یا گریل کبابی کنید تا زمانی که بادمجانها نرم شوند. کمی بگذارید خنک شوند و سپس پوستش را جدا کنید. سرش را برش داده و در یک آبکش بگذارید کاملا خنک شوند. پیاز را در غذاساز بریزید.
بعد از اینکه بادمجانها کاملاً خنک شدند، آنها را در غذاساز به پیاز اضافه کرده، زرده تخم مرغ و روغن آن را اضافه کرده و حدود ۵-۱۰ ثانیه غذاساز را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند. آنها را درون یک کاسه بریزید، نمک اضافه کنید و با نان خانگی تازه، گوجه فرنگی و زیتون سیاه سرو کنید. بقیه را میتوان برای چند روز در یخچال نگهداری کرد.
منبع: آشپزی ها
انتهای پیام/