سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سوپ ماست گوجراتی

در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از پیش‌غذا‌های معروف برای دوست داران غذا‌های تند را آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ‌های پر ادویه و تند هندی، طرفدار‌های زیادی دارند. یکی از پیش‌غذا‌های معروف برای دوست داران غذا‌های تند، سوپ ماست گوجراتی است.

این سوپ با وجود ترکیب شدن با ماست، گرم سرو می‌شود و طعم‌های متفاوت و خاصی در جریان پخت به آن اضافه می‌شود.

مواد لازم:

-آرد لپه (الک شده) یک سوم پیمانه
- آب سه پیمانه
- ماست دو پیمانه
- زردچوبه دو قاشق چایخوری
- شکر چهار قاشق چایخوری
- نمک چهار قاشق چایخوری
- روغن دو قاشق غذاخوری
- تخم خردل چهار قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز یک تا دو قاشق چایخوری
- زنجبیل چهار قاشق چایخوری
- برگ بو هشت تا ۱۰ عدد
- تخم شنبلیله چهار قاشق چایخوری
- آبغوره یک چهارم قاشق چایخوری
- گشنیز تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

- برای آماده کردن این سوپ گرم، آرد لپه و یک سوم پیمانه از آب را در کاسه مناسبی خوب مخلوط کنید. بقیه آب را هم به آن اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.

- سپس ماست، زردچوبه، شکر و نمک را هم اضافه و مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را در یک قابلمه مناسب بریزی دو با حرارت متوسط به طور مستمر آن را هم بزنید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید تا ۱۰ دقیقه بخار کند و گهگاه هم بزنید.

- حالا روغن را در ماهیتابه کوچکی با حرارت متوسط داغ کنید. تخم خردل سیاه را در آن تفت دهید. وقتی تخم خردل سیاه شروع به ترکیدن کرد، فلفل، زنجبیل، برگ بو و تخم شنبلیله را اضافه کنید و هم بزنید. چند لحظه این ادویه‌ها را تفت دهید تا تخم شنبلیله کمی تیره شود. آبغوزه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

- حالا محتویات ماهیتابه را به سوپ اضافه کنید، خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بر‌دارید. در آخر گشنیز (خرد شده) را هم اضافه کرد و سوپ ماست گوجراتی را با تزیین دلخواهتان سرو کنید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.