سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

املت انار متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه املت انار را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرغانه انار یک املت با ریشه شمالی با اصالت مازندرانی و گیلانی است که از ترکیب تخم مرغ و دانه انار ترش و شیرین درست می‌شود.


مواد لازم برای ۲ نفر

کره: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز قرمز: ۱ عدد متوسط و نگینی خرد شده

سیر: ۱ حبه رنده شده یا له شده

انار دانه شده: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد درشت

نمک: به مقدار لازم


طرز تهیه

در یک ماهیتابه متوسط کره را گرم کنید. پیاز‌های نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر را اضافه کنید. وقتی بوی سیر بلند شد دانه انار تازه را اضافه کنید و حدود ۷ دقیقه روی شعله ملایم گاز هم بزنید تا آب دانه‌ها مقداری گرفته شود. سپس تخم مرغ‌ها را مستقیم روی دانه‌های انار بشکنید. اجازه دهید کمی سفید خودش را بگیرد و سپس زرده را مقداری باز کنید و هم بزنید. نمک املت را هم اندازه کنید. زرده این املت باید عسلی باشد و سفیده هم باید خودش را بگیرد.

 

منبع:  مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.