در گزارش زیر طرز تهیه خاخرما را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خاخرما یکی از غذا‌های خوشمزه استان کرمانشاه است که طرفداران زیادی دارد. این غذا به جهت طرز تهیه و انرژی زیاد آن مورد توجه بسیاری از گروه‌های سنی است. همان طور که می‌دانید این غذا برای ورزشکاران، کودکان، خانم‌های باردار و کسانی که روزه می‌گیرند یک غذای ویژه به حساب می‌آید. این غذا معمولا به عنوان صبحانه مصرف می‌شود.

مواد تهیه شده در این غذا تنها خرما و تخم مرغ است که معمولا در دسترس همگان قرار دارد. این غذا به نام‌های دیگری همچون املت خرما، تخم مرغ خرما، خرما تخم مرغ و رولت خرما شناخته می‌شود. این غذا بسیار مقوی و پرانرژی است.


مواد لازم

خرمای درشت: ۴ تا ۹ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا روغن را در ظرف ریخته خرما را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم.

اجازه می‌دهیم مقداری خرما سرخ شود (حدود ۵ دقیقه)

پس از مدت کوتاهی تخم مرغ را اضافه می‌کنیم.

پس از پختن تخم مرغ شعله را خاموش می‌کنیم.

می‌توانید تخم مرغ را هم بزنید و یا هم نزده استفاده کنید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کلثوم کرمیان
۱۶:۴۵ ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
هر چی که همه ما از قبل بلد بودیم
کرمانشاهیها به اسم خودشون کردن جل الخالق