به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خاخرما یکی از غذاهای خوشمزه استان کرمانشاه است که طرفداران زیادی دارد. این غذا به جهت طرز تهیه و انرژی زیاد آن مورد توجه بسیاری از گروههای سنی است. همان طور که میدانید این غذا برای ورزشکاران، کودکان، خانمهای باردار و کسانی که روزه میگیرند یک غذای ویژه به حساب میآید. این غذا معمولا به عنوان صبحانه مصرف میشود.
مواد تهیه شده در این غذا تنها خرما و تخم مرغ است که معمولا در دسترس همگان قرار دارد. این غذا به نامهای دیگری همچون املت خرما، تخم مرغ خرما، خرما تخم مرغ و رولت خرما شناخته میشود. این غذا بسیار مقوی و پرانرژی است.
مواد لازم
خرمای درشت: ۴ تا ۹ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا روغن را در ظرف ریخته خرما را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم.
اجازه میدهیم مقداری خرما سرخ شود (حدود ۵ دقیقه)
پس از مدت کوتاهی تخم مرغ را اضافه میکنیم.
پس از پختن تخم مرغ شعله را خاموش میکنیم.
میتوانید تخم مرغ را هم بزنید و یا هم نزده استفاده کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/
کرمانشاهیها به اسم خودشون کردن جل الخالق