زهرا احدی ، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: هویج از جمله سبزیجاتی است که سرشار از بتاکاروتن است و این عامل موجب پدید آمدن رنگ نارنجی آن میشود.
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود:همچنین این سبزی نارنجی ویتامین هایی مانند A،B،c ، E و همچنین آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلسیم و فسفر را نیز دارا است .
احدی گفت: این سبزی به طور عمده از کربوهیدرات ها ساخته شده و به همین دلیل منبع مناسبی از فیبر غذایی محسوب می شود و حاوی هیچ چربی اشباع شده یا کلسترولی نیست.
او با اشاره به این که هویج برای تنظیم گردش خون مفید است گفت: این سبزی احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد.
دبیر انجمن تغذیه البرز در ادامه در خصوص سبزی زردک که دارای خواص زیادی است گفت: بتاکاروتن موجود در زردک به ویتامین A تبدیل می شود و برای سلامت پوست مفید است.
احدی گفت: مصرف زردک سبب پیشگیری از ابتلا به زخم معده و بیماری های گوارشی خواهد شد.
انتهای پیام / ر. ش