به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه موس طالبی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
ژله طالبی: ۱ بسته
آب جوش:۱ لیوان و نیم
پوره طالبی: ۲ لیوان
پودر ژلاتین: ۲ ق غ
آب سرد: ۶ ق غ
خامه:۱ لیوان
شکر: به میزان لازم (بستگی به شیرینی ِ طالبی داره).
بیشتربخوانید
ابتدا یک بسته ژله رو با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط و بن ماری کرده سپس داخل ظرفهای تکنفره ریخته، ظرفها رو به صورت مورب داخل ظرفی دیگه قرار داده و داخل یخچال میزاریم تا ژله ببنده. سپس آب سرد، روی پودر ژلاتین ریخته و ده دقیقه زمان میدیم، بعد روی حرارت کتری گذاشته تا ژلاتین کاملا حل و شفاف بشه.
یک طالبی متوسط رو خرد کرده، داخل مخلوط کن ریخته، یا با میکسر (اگر هیچ کدوم در دسترس نبود رنده ریز کنید) پوره کنید. خامه و شکر و ژلاتین رو اضافه کرده و باز میزنیم (من کمی سیاهدانه هم ریختم) سپس روی ژلهها میریزیم.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/