سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک شیرداغ

در این مطلب روش تهیه کیک شیرداغ آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شیرداغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۴ عدد تخم مرغ

شکر یک و نیم پیمانه

وانیل کمی

ارد دو و یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

شیر یک و یک چهارم پیمانه

کره ۱۰ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و اسانس را با همزن بزنید کرمی و یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و آهسته آرد را اضافه و با لیستک هم بزنید، شیر و کره رابا هم گرم کرده (فقط در حدی که کره آب بشه و شیر گرم بشه کافیه) بعد شیر و کره را کم کم به مایه اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن مخلوط کنید و در قالب ۲۳ سانتی بربزید
بین ۴۰ _۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
من مواد نصف کردم تو دوتا قالب ۲۲ سانتی و خامه فرم گرفته با کمی پودر نسکافه و سیروپ کارامل مخلوط کردم و لایه بین کیک و کاورش کردم کمی خمیر هزارلا رو خورد کردم و تو فر پختم بعد با دستم خورد و ریز کردم و تمام سطح کیک رو از خورده‌های خمیر هزارلا پوشوند.

نکته مهم اینه وقتی شیر و کره رو گرم کردم دو بسته کافی میکس رو داخلش حل کردم که عطر فوق العاده‌ای به کیک داد و رنگش هم اگر تو عکس دقت کنید نسکافه‌ای روشن شده.
مطمئن هستم از طعمش اگر درست کنید لذت میبرید.
منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۲۹ ۳۱ خرداد ۱۳۹۹
سپاس