سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اسلایس شکلات خوشمزه

در این مطلب روش تهیه اسلایس شکلات آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسلایس شکلات را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شیر عسلی ۲۰۰ گرم
کره ۵۵ گرم
شکلات سفید یا شیری ۲۲۰ گرم
پودر بیسکوییت ۱۲۰ گرم
کرنبری یا مویز یا کشمش پلویی ۵۰ گرم
مغز بادام، گردو، پسته از هر کدام ۵۰ گرم (کلا ۱۵۰ گرم) تست شده
رنده پوست پرتقال ۱ ق م
پاپریکا شیرین و جوز هندی به مقدار لازم (من پاپریکارو حذف کردم فقط خیلی کم جوز هندی اضافه کردم)

طرز تهیه: 

ابتدا کف قالب مربع یا مستطیل را چرب کنید و کاغذ روغنی بذارید به طوری که کاغذ از لبه‌های قالب بیرون زده باشه...
مغز‌ها، کرن بری (من مویز اضافه کردم)، پودر بیسکوییت را با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.
شیر عسلی و کره را روی حرارت ذوب کنید، سپس شکلات خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنین تا همه مواد ذوب بشن، رنده پوست پرتقال رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین...
مایع شکلاتی را با مواد خشک مخلوط و داخل قالب بریزین و روش رو خوب صاف کنین و بذارین یخچال ۴_۵ ساعت خوب ببنده...
شکلات را از یخچال بیرون بیارین و برش بزنید...
میتونید قبل از برش زدن برچسب شکلات رو آغشته به کاکائو مایع کنید و روی اسلایس بذارید و بعد برش بزنین...

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.