به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای پخت کباب کوبیده مرغ خانگی رعایت نکات زیر ضروری است.
مواد لازم برای تهیه کباب مرغ:
ران و سینه مرغ بدون استخوان ۱ کیلوگرم
دنبه ۲۰۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز بزرگ ۱ عدد
طرز تهیه کوبیده مرغ:
ابتدا مرغ را با دنبه ۲ بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را جدا کنید و پیاز را به مرغ اضافه کنید و نمک و فلفل و زعفران آبکرده را اضافه کنید و خوب ورز بدهید بعد از آن مواد مرغ را به مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدهید؛ و بعد آن را به سیخ بکشید اگر مبتدی هستید و نمیتوانید سیخ کنید میتوانید از کباب سیخ کن استفاده کنید به این صورت که یک کیسه پلاستیکی را باز کنید و با دست مقدار کمی آب روی پلاستیک بریزید.
و به اندازهی یک مشت از گوشت مرغ را در وسط سیخ قرار بدهید طوری که سیخ وسط گوشت باشد. سپس آن را روی پلاستیک قرار بدهید و یک لایه دیگر پلاستیک را روی گوشت قرار بدهید و دستهی کباب سیخ کن را فشار بدهید. سپس در آن را بردارید و پلاستیک را بردارید و اضافههای گوشت را بردارید و سیخ را مرتب کنید. به همین منوال کبابها را آماده کنید و روی منقل بپزید و با گوجه کبابی و لیموترش نوش جان کنید.
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر:
برای طرز تهیهی کباب کوبیده مرغ در فر، از مواد بالا استفاده کنید و دقیقا به همان صورت چرخ کنید و آماده کنید بعد از آماده شدن سینی فر را چرب کنید و دست تان را خیس کنید و مرغ را کف تابه پهن کنید به صورتی که پهنای همهی قسمتهای آن به یک اندازه باشد و خیلی نازک نشود. سپس روی آن مقداری آب بریزید و داخل فر قرار بدهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه قرار بدهید. تا آب آن بجوشد و مرغها بپزند زمانی که آب آن تمام شد اجازه بدهید کمی زیر آن سرخ شود و روی آن را روشن کنید تا کمی سرخ شود اجازه ندهید طلایی شود، زیرا خشک میشود.
در آخر آن را مانند کباب برش بدهید؛ و با گوجه سرخ شده و لیموترش میل کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/