سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه رولت گوشت و بادمجان

در گزارش زیر طرز تهیه رولت گوشت و بادمجان را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه طرز تهیه رولت گوشت و بادمجان را به شما عزیزان آموزش می دهیم.


مواد اصلی
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پنیر ورقه‌ای
به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی
۳ عدد
سیر
۳ حبه
پیاز
۱ عدد
گوشت چرخ کرده
۲۰۰ گرم
بادمجان
۳ عدد
طرز تهیه:

پیاز و سیر را رنده کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند

۱ عدد گوجه فرنگی خرد شده را به مایه گوشتی اضافه کنید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود سپس رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه نمایید، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

بادمجان‌ها را بشویید و پوست بکنید و باریک برش بزنید، روی بادمجان‌ها نمک بپاشید و ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید تا آب اضافی بادمجان‌ها خارج شود سپس آبکشی کنید و آب اضافی بادمجان‌ها را با دست بفشارید تا خارج شود، بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

داخل هر بادمجان مقداری مایه گوشتی بریزید و بادمجان‌ها را رول کنید، تکه‌ای پنیر ورقه‌ای رو هر بادمجان قرار دهید و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید

بادمجان‌ها را داخل سینی فر یا ظرف پیرکس بچینید و داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیر‌ها آب شوند سپس رولت بادمجان را بهمراه سس گوجه فرنگی سرو کنید.

برای تهیه سس گوجه فرنگی ۲ عدد گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و نمک و فلفل بزنید و در مقداری روغن زیتون یا روغن مایع تفت دهید تا آب گوجه‌ها کشیده شود سپس به همان صورت داغ سس را روی رولت‌ها بریزید، میتوانید رولت را با مقداری پنیر رنده شده و جعفری و … تزیین کنید.

سایر نکات
میتوانید در مرحله اول به جای سرخ کردن بادمجان آن را کبابی کنید البته نباید بادمجان زیاد کباب شود، چون له میشود.
بهتر است از پنیر پارمزان و پیتزا به صورت مخلوط استفاده کنید.

 

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.