به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا قیفی برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ در کشور ایتالیا ارائه گردید. پیتزا قیفی، یک غذای نوآورانه و جالب و در عین حال یک پیتزاست! پیتزا قیفی از یک خمیر به شکل قیف بستنی، اما پر از سس پیتزا و مواد خوشمزه و پنیر پیتزا درست میشود.
مواد لازم خمیر پیتزا قیفی:
شیر ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
ارد به مقداری که خمیر به دست نجسبد
مایه خمیر ترش ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع نصف پیمانه
شکر ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم مواد داخل پیتزا قیفی:
سوسیس ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
کالباس ۱۰۰ گرم
فلفل دلمهای ۱ عدد
اویش نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای طلایی شدن خمیر پیتزا قیفی:
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲ قاشق غذا خوری
زعفران اب کرده ۱ قاشق مربا خوری
گام اول برای تهیه خمیر پیتزا قیفی:
شیر را روی حرارت ولرم کنید. شکر نمک و خمیر مایه را به شیر اضافه کرده و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید.
دومین گام برای درست کردن خمیر پیتزا قیفی:
مواد را در ظرف گودی بریزید و روغن مایه را به آن بیافزایید و آرد را تا حدی اضافه و الک کرده تا خمیر به دست نچسبد.
مرحله سوم خمیر پیتزا قیفی:
روی خمیر را بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کرده و کمی با آب پاش روی آن آب بپاشید و آن را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.
گام چهارم تهیه خمیر پیتزا قیفی:
سپس خمیر را پهن کرده و از آن نوارهای باریکی برش داده دور قالب قیفی را چرب کرده و نوارهای خمیر را روی آن بچینید. سپس خمیرا را با مواد زرین کرده و قیفها را درون سینی چیده و مواد را با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
آخرین مرحله طرز تهیه پیتزا قیفی:
سپس سینی را از فر خارج کرده و داخل خمیر قیفی شکل را از مواد داخل پیتزا پر کنید. مجدد و به مدت ۱۰ دقیقه سینی را درون فر قرار داده و پس از اتمام زمان ذکر شده سینی را از فر بیرون بیاورید و در اخر پیتزا قیفیها را تزیین کنید.
مزایای پیتزا قیفی:
پیتزا قیفی نسبت به پیتزای معمولی پخت کاملتری دارد
• پیتزا قیفی شکل کاملا جدید و جذابی دارد
• قابلیت انجام تزئینهای مختلف و متنوع با پیتزا قیفی وجود دارد
• به دلیل نیمه آماده بودن مواد پیتزا قیفی پخت سریع دارد
• پیتزا قیفی به پیتزا زن حرفهای نیاز ندارد
• مناسب برای مهمانیهای کوچک و جشنها
• پیتزا قیفی بسیار مناسب برای وعدههای میان غذایی میباشد
• ترکیبات موجود در نان پیتزا قیفی ارزش غذایی بالایی به این نوع غذا میدهد
• پیتزا قیفی هضم آسان و قابلیت جذب بالا و سریع دارد
• ماندگاری گرمای پیتزا قیفی تا آخرین لقمه
• پیتزا قیفی را میتوان به شکلهای مختلف بسته بندی کرد
• پیتزا قیفی نسبت به پیتزای معمولی پخت کاملتری دارد
منبع: بیتوته
انتهای پیام/