همبرگر با سویا نوعی همبرگر گیاهی و رژیمی است که با سویای چرخ شده و انواع ادویه‌جات تهیه می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همبرگر نوعی ساندویچ گوشت است که همراه با مخلفات و داخل نان گرد سرو می‌شود. همبرگر را معمولا با گوشت گاو و در برخی مناطق با گوشت گوسفندی و عمدتا به شکل گریل‌شده یا سرخ‌شده تهیه می‌کنند، اما نوع دیگری از همبرگر نیز تهیه می‌شود که ویژه گیاه‌خواران است و با استفاده از سویا تهیه می‌شود. طعم این همبرگر گیاهی با همبرگر معمولی کمی متفاوت است، اما هر دو خوشمزه بوده و طرفداران خاص خود را دارند.

طرز تهیه همبرگر گیاهی (سویا برگر) + نکات کلیدی

مواد لازم برای تهیه همبرگر سویا با گوشت
سویا خیس‌خورده ۱ پیمانه
گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
جعفری خردشده ۲ ق غذاخوری
سیر ۳ حبه
تخم‌مرغ ۱ عدد
سس کچاپ ۲ ق غذاخوری
پودر نان یا پودر سوخاری ۱ ق غذاخوری
آویشن یا اوریگانو ۱ ق چای‌خوری
پیاز کوچک ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر پاپریکا، پودر سیر به میزان لازم



طرز تهیه همبرگر سویا با گوشت

برای تهیه همبرگر با سویا مثل هر غذای دیگری که با سویا تهیه می‌شود، ابتدا باید سویا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل آب خیس کرده و بعد از این مدت، آب آن را خالی کنید و مقداری فلفل و آبلیمو به آن اضافه کرده و دوباره به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را خیس کنید.
حالا آب اضافه آن را خالی کرده و سویا‌ها را با دست فشار دهید تا تقریبا هیچ آبی داخل آن‌ها باقی نماند.
سویا‌های خیسانده و آب گرفته را ۲ بار چرخ کنید و کنار بگذارید.
حالا گوشت چرخ‌کرده و سویای چرخ‌کرده را داخل غذاساز بریزید و کمی مخلوط کنید.
سیر و پیاز را رنده کرده و آب آن‌ها را بگیرید و آن‌ها را نیز به مواد داخل غذاساز اضافه کنید.
حالا سایر مواد یعنی؛ تخم‌مرغ، جعفری خردشده، سس کچاپ، پودر سوخاری و ادویه‌جات یاد شده مانند پودر پاپریکا را داخل غذاساز بریزید تا کمی حالت چسبندگی پیدا کند.
حالا مواد را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و یا با دست گرد کنید یا قالب بزنید.
همبرگر‌ها را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کمی حالت منسجم پیدا کنند.
بعد از این مدت، نوبت به سرخ‌کردن همبرگر‌ها می‌رسد. یک تابه نچسب با سایز مناسب انتخاب کرده و روی حرارت قرار دهید و روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
همبرگر‌های سرد را داخل روغن داخل بگذارید و هر طرف را با حوصله سرخ کنید.
همبرگر شما آماده است. می‌توانید همبرگر‌های سرخ‌شده را داخل نان همبرگر و یا نان باگت قرار داده و با خیارشور، کاهو، گوجه‌فرنگی و یک لایه پنیر سرو کنید. نوش جان.


چند نکته مهم در تهیه همبرگر با سویا

قراردادن همبرگر‌ها در فریزر به این دلیل است که موقع سرخ‌شدن، همبرگر‌ها جمع نشوند و یا از هم نپاشند.
همین ترکیبات را می‌توانید بدون گوشت نیز مخلوط کرده و یک همبرگر گیاهی (سویا برگر) خوشمزه تهیه کنید، اما در این صورت میزان برخی مواد اولیه به شکل زیر تغییر می‌کند، اما بقیه مواد و مقدار آن‌ها همان است:

سویا ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد

برگری که بدون گوشت و تنها با سویا‌ی چرخ‌شده تهیه می‌شود (همبرگر گیاهی)، به دلیل عدم وجود چربی، تا حدی شکننده است و نمی‌توان آن را قالب زد.
گرفتن آب سویا و پیاز رنده‌شده بسیار مهم است و در انسجام برگر شما نقش مهمی دارد.
برای طعم بهتر، می‌توانید مقداری زعفران دم‌کرده و سماق نیز به ترکیب اضافه کنید که این مورد به ذایقه شما بستگی دارد.

همبرگر با سویا و گوشت به دلیل وجود گوشت، طعم بهتر و انسجام بیشتری دارد، اما بدون گوشت نیز همراه با طعم‌دهنده‌ها و چاشنی‌های گفته شده طعم خوبی خواهد داشت.

منبع: ستاره

انتهای پبام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار