به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این سالاد از تکههای ذرت و سیب زمینی و تن تشکیل شده است که با لیموترش و روغن زیتون مزه دار شده است.
مدت آماده سازی:۵۰ دقیقه
مدت سرد کردن:۲ ساعت
مواد لازم: برای ۶ نفر
روغن زیتون
۱ قاشق غذا خوری
تن ماهی
۶۸۰ گرم
سیب زمینی
۴۵۰ گرم
ذرت شیرین تازه
۶ عدد
پیازچه خرد شده ۱۲ عدد
فلفل کبابی خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمهای قرمز متوسط خرد شده ۱ عدد
سس لیمو ۱ نسخه
فلفل و نمک به مقدار دلخواه
حلقههای لیمو ترش (اختیاری) به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
تن ماهی را ۲۰ دقیقه بجوشانید. اگر از ماهی تازه استفاده میکنید فیله آن را به کار برید و آن را با روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دار کنید و در فر در ظرفی که روغن زده اید ۸ تا ۱۲ دقیقه یا تا وقتیکه صورتی شود قرار دهید.
برشهای سیب زمینی را درون آب نمک بپزید سپس آنها را از آب خارج کرده تا خنک شود.
ذرتها را از چوب بلال ببرید. در یک کاسه کوچک پیازچه و جعفری و فلفل کبابی را مخلوط کنید. سس لیمو را آماده کنید.
تن ماهی را بطور یکسان در ظرف مستطیل پخش کنید، روی آن را نم نم از ۳/۱ سس بزنید، سیب زمنیها را اضافه کنید و ۳/۱ دیگر سس را بریزید، سپس ذرت و باقیمانده سس را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. در آن را بپوشانید و در یخچال برای ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید. در هنگام سرو روی آن فلفل دلمهای و جعفری خرد شده بریزید و پودر چیلی بپاشید و در صورت دلخواه با حلقههای لیمو ترش تزئین کنید.
طرز تهیه سس لیمو: ۲ قاشق چای خوری پوست ۳ عدد لیمو را به حالت رنده ریز کنید و عصاره آن را تا ۲/۱ فنجان بگیرید. در یک کاسه کوچک ۲/۱ فنجان آب لیمو ترش، ۲ قاشق چای خوری پوست لیمو، ۲/۱ فنجان روغن زیتون، ۲ عدد سیر چرخ کرده، ۲ قاشق چای خوری گشنیز خرد شده، ۲ قاشق چایخوری زیره سبز، ۲/۱ قاشق چای خوری نمک، ۸/۱ قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده را مخلوط کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/