سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شام و افطارتان یکی نشود

دبیر انجمن تغذیه استان البرز گفت: روزه داران بین شام و افطار یک ساعت فاصله ایجاد کنند.

احدی، دبیر انجمن تغذیه استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، با تاکید بر رعایت ساعت صرف افطار و شام گفت: روزه داران بین شام و افطار یک ساعت فاصله ایجاد کنند.

دبیر انجمن تغذیه استان افزود: روزه داران روزه خود را باید با چای بسیار کمرنگ، نان، پنیر، گردو وخرما باز کنند.

او گفت: برای این که روزه داران دچار نفخ و سوء هاضمه نشوند خوردن غذا‌هایی از قبیل؛ حلیم کم چرب و بدون روغن، آش، فرنی توصیه می‌شود.

او افزود: روزه‌داران  تا مدتی پس از افطار، از خوردن مایعات خنک اجتناب کنند تا دچار مشکلات گوارشی نشوند.

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: داشتن برنامه غذایی متعادل و متنوع در ماه رمضان باعث می‌شود تا روزه داران بتوانند با سلامتی این دوره را به پایان برسانند.

احدی در پایان افزود: در ماه رمضان برنامه غذایی افراد را دو وعده اصلی افطار و سحر تشکیل می دهد که بهتر است به ۳ وعده افطار، شام و سحری تقسیم شود.

انتهای پیام /ر.خ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.