رئیس انجمن تغذبه استان البرز گفت: افراد حساس به لاکتوز شیر، شیر بادام غنی شده با کلسیم بخورید.

فرزانه باقرزاده، رئیس انجمن تغذیه استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: برای افراد حساس به لاکتوز شیر، شیر بادام غنی شده با کلسیم یا شیر سویا جایگزین مناسبی است.

او افزود: برای آن هایی که با کمبود کلسیم مواجه هستند، قرار دادن ماهی های با استخوان مانند ساردین در وعده های غذایی روزانه، توصیه می شود.

رئیس انجمن تغذیه استان البرز در ادامه گفت: کنجد و سبزیجات دارای برگ سبز تیره مانند کلم بروکلی، منابع سرشاری از کلسیم هستند.

او همچنین افزود: بادام درختی، حبوبات، برخی دانه ها و آجیل ها مواد غذایی خوبی برای تامین کلسیم بدن است.

باقرزاده با بیان این که این روزها باب شده و افراد را به عدم مصرف لبنیات توصیه می کنند، گفت: هیچ چیز جای شیر، کشک، ماست و دوغ را برای تامین کلسیم نمی گیرد و مصرف مواد جایگزین فقط به افراد حساس به لاکتوز توصیه می شود.

او با تاکید بر استفاده از شیر بادام غنی شده با کلسیم به جای شیر بادام خانگی،  افزود: یک لیوان شیر بادام خانگی دارای پنجاه تا صد میلی گرم کلسیم است اما مقدار کلسیم موجود در همین میزان شیر گاو، سیصو و سی میلی گرم است.

انتهای پیام/د.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.