معمولا برای اینکه کیک حالت پفکرده بیشتری داشته باشد به آن بکینگ پودر اضافه میکنند. کیکها درون دستگاههای کیکپز، فر یا مایکروویو تهیه میشوند. در پخت کیکهای لایهای از خامه و شکلات و همچنین برای تزیین روی کیک از تکههای میوه، پودر نارگیل، کنجد، ژلاتین، خردههای کاکائو و... استفاده میشود.
کیکها را برای مناسبتهای مختلف هم تهیه میکنند. "کیک عروسی" و "کیک تولد" از جمله کیکهایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آنها در نظر گرفته شده، شناخته میشوند و بر همین اساس تزئینات متفاوتی هم خواهند داشت.
کیکها امروزه تنوع زیادی دارند و در طعمها و رنگهای مختلفی تهیه میشوند. این خوراکی شیرین بیشتر به عنوان عصرانه همراه با چایی یا قهوه سرو میشود.
منبع: ستاره
انتهای پیام/