مواد لازم
نارنگی کوچک بدون هسته ۲۵۰ گرم
آب ۱ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
دستور تهیه
نارنگیها را شسته، پوست و قسمت سفید رنگ اطراف آنها را کاملا جدا کنید.
آب و شکر را در قابلمهای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید و شکر در آب حل شود.
دم کرده زعفران و نارنگیها را به شربت اضافه کرده و حرارت را کم کنید.
اجازه دهید نارنگی به مدت ۳-۲ دقیقه در شربت بجوشد، سپس حرارت را خاموش کرده و گلاب را اضافه کنید.
حال اجازه دهید کمپوت لذیذ نارنگی شما کاملا خنک شود، سپس در یخچال قرار دهید.
نوش جان ...
نکته: سعی کمپوت خوشعطر نارنگی را با نارنگیهای کوچک و بدون هسته درست کرده و آنها را برش نزنید؛ نارنگیها را به صورت درسته مورد استفاده قرار دهید تا حالت مجلسیتری داشته باشد. همچنین توجه داشته باشید که این کمپوت را میتوانید به مدت ۳-۲ روز در شیشههای دردار و در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی کمپوت نارنگی
انرژی ۶۱ کیلوکالری
کربوهیدرات ۱۶.۱۹ گرم
پروتئین ۰.۴۵
چربی ۰.۱ گرم
آب ۸۳.۰۶ گرم
فیبر ۰.۷ گرم
قند ۱۵.۴۹ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سخن آخر
نارنگی از جمله میوههای خوشعطر و پرطرفداری بوده که حرارت باعث جذب بهتر فیبر موجود در آن میشود؛ بنابراین افرادی که سیستم گوارشی حساسی دارند، میتوانند کمپوت بینظیر نارنگی را درست کرده و از خواص نارنگی بهرهمند شوند. تنها مشکل کمپوتها میزان قند افزوده شده به آنهاست که برای رفع این مشکل نیز میتوان کمپوت را بدون افزودن شکر درست کرد یا شکر کمتری در تهیه آن به کار برد؛ البته در این روش بهتر است از نارنگیهای کاملا رسیده و شیرین استفاده کنید. امیدواریم این دسر خوشمزه را در منزل درست کرده و از خوردن آن در کنار عزیزان خود لذت ببرید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/