سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ادویه ایتالیایی + دستور تهیه

در این مطلب طرز تهیه نسخه خانگی ادویه ایتالیایی را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ادویه‌ها به غذا‌ها طعم و عطر می‌دهند، بدون ادویه غذا شکل و طعم عالی نخواهد داشت. استفاده از ادویه امضای آشپز در غذا‌ها است. ادویه‌ها متنوع هستند و به شکل‌های مختلف ترکیب و تهیه می‌شوند. برخی ادویه‌ها عطر بسیار قوی دارند و برخی طعم خاص قوی دارند.

ممکن است ادویه تند باشد یا به غذا طعم خاص بدهد، برخی ادویه‌ها هم عطر بسیار ویژه به غذا‌ها می‌دهند. در دسر‌ها و غذا‌های ایرانی نیز ادویه بسیار کاربرد دارد، برخی غذا‌های ایرانی با ادویه تند و تیز می‌شوند و برخی با ادویه خوش عطر و بو. ادویه ایتالیایی از ادویه ها‌ی پرکاربرد در آشپزی است.

در انواع پیتزا، اسنک‌ها، سالادها، اسپاگتی و ماکارانی و سس‌ها از ادویه ایتالیایی استفاده می‌شود. ادویه ایتالیایی خوش عطر و طعم است و به غذا‌ها رنگ و بوی ویژه می‌دهد. در ادامه طرز تهیه نسخه خانگی ادویه ایتالیایی را به شما آموزش داده ایم. برای آشنایی با بهترین دستور تهیه ادویه ایتالیایی با ما همراه باشید.

مواد لازم:

ریحان خشک ۳ قاشق غذا خوری
پونه خشک ۳ قاشق غذا خوری
جعفری خشک ۳ قاشق غذا خوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
آویشن خشک ۱ قاشق چای خوری
رزماری خشک شده ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه و فلفل سفید ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل قرمز (تکه شده) ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

تمام مواد را داخل آسیاب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

ادویه را داخل یک ظرف در دار ریخته برای مدت ۶ ماه قابل استفاده است.

سایر نکات

از این ادویه در مزه دار کردن انواع گوشت، انواع سس، پیتزا به عنوان طعم دهنده استفاده کرد.
مواد لازم در تهیه این ادویه‌ها رو می‌تونید از عطاری تهیه کنید تهیه سبزیجاتش رو هم می‌تونید خودتون خشک کنید یا اون‌ها روهم از عطاری کنید

منبع: سر آشپز پاییون

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
mostafa
۰۳:۳۶ ۲۳ آبان ۱۳۹۹
خوب وعالی