به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ادویه تاکو معروفترین ادویه مکزیکی است. این ادویه تقریبا در تمام غذاهای مکزیکی استفاده میشود.
مواد لازم:
فلفل سیاه و سفید
۱ قاشق چای خوری
نمک
۱ قاشق چای خوری
زیره سبز
۱.۵ قاشق چای خوری
دانه فلفل قرمز
۱/۲ قاشق چای خوری
پونه خشک
۱/۴ قاشق چای خوری
سماق قرمز
۱/۴ قاشق چای خوری
پودر پیاز
۱/۴ قاشق چای خوری
پودر سیر
۱/۴ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز
۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
در کاسه کوچک تمام مواد را با هم ترکیب کنید و داخل یک ظرف در دار بریزید و خوب بهم فشرده کنید و در آن راببندید.
از این ادویه میتوانید برای مزه دار کردن گوشت استفاده کنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/