مواد لازم
آرد ذرت ۱/۲ پیمانه
آرد سفید ۲/۵ پیمانه
روغن یا کره ۱/۲ قاشق غذا خوری
نمک ۲/۵ قاشق سوپ خوری
جعفری خشک ۲/۵ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز خشک کوبیده ۲/۵ قاشق چای خوری
آب ۱ پیمانه
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
آردها را الک کنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
به ترتیب روغن یا کره، نمک، جعفری و فلفل خشک کوبیده را به آرد اضافه کنید و هم بزنید.
در ادامه آب را اضافه کنید. البته بهتر است این کار را کم کم انجام دهید تا خمیر شل نشود. وقتی غلظت خمیر به حدی رسید که دیگر به انگشتانتان نمیچسبید، اضافه کردن آب را قطع کنید.
در ظرفی را که خمیرتان را در آن درست کردهاید، بسته و آن را در جایی گرم قرار دهید تا خمیر استراحت کند. دمای آشپزخانه برای این کار کاملا مناسب است.
پس از طی این مدت خمیر شما آماده برش خوردن است. آنرا روی میز کار پهن کرده و با استفاده از کاتر یا پیتزابر خمیر را به مثلثهای کوچک برش بزنید. سعی کنید تا حد امکان خمیرتان را نازک پهن کنید تا کیفیت ترتیلایی که درست میکنید، بالاتر رود.
روغن را کف یک قابلمه یا تابه گود بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.
تکههای خمیر را به صورت جدا جدا داخل روغن بیندازید و سرخ کنید.
فراموش نکنید پس از سرخ کردن ترتیلاها، آنها را داخل سبد بچینید تا روغن اضافی خارج شود.
سایر نکات
هر چقدر خمیرتون نازکتر باشه چیپس هاتون تردتر میشه.
در فر هم میتوان درست کرد.
فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و چیپسها رو برای ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که کاملا خشک بشند بذارید تو فر.
این چیپسها رو با سس کچاب، سالسا یا هر نوع دیپ دیگه که مایلید میتونید سرو کنید.
این چیپس رو میتونید تو رنگها و طعمهای مختلف درست کنید و برای مهمونیهای عصرونه استفاده کنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/