مواد لازم
ترافل به مقدار لازم
سیخ چوبی ۴ عدد
خامه ۲ قاشق غذا خوری
شکلات (شکلات کاراملی) ۵۰ عدد
سیب (متوسط) ۴ عدد
طرز تهیه:
شکلاتها را به مدت سه دقیقه داخل ماکروویو روی حرارت بالا قرار دهید تا آب شوند و هر یک دقیقه آنها را هم بزنید تا کارامل کاملا آب و یکدست شود.
داخل هر سیب یک سیخ چوبی فرو کنید و سیبها را به وسیله سیخ داخل کاسه کارامل فرو ببرید و بیرون بیاورید و اجازه دهید که شکلاتهای اضافه از روی سیب بریزد و بعد روی یک کاغذ پوستی قرار دهید تا اینکه خنک شوند.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/