سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توپ پنیر و انگور و پسته + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه توپ پنیر و انگور و پسته را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه توپ پنیر و انگور و پسته آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

پنیر سفید (یا پنیر خامه‌ای) ۱۵۰ گرم
پودر پسته ۱/۳ فنجان
انگور درشت بی دانه ۱۲ عدد

طرز تهیه
انگور رو بشویید و بگذارید خوب خشک بشه (کاملا" خشک باشه) در این فاصله پسته هارو آسیاب کنید.

از پنیر گلوله‌هایی متناسب با اندازه انگور بر دارید و کف دست بگذارید.

یک دانه انگور رو وسط پنیر بذارید و فشار بدین پنیر رو دور انگور بپیچید تا به شکل قلقلی در بیار.

قلقلی هارو در پودر پسته بچرخونید تا کاملا" سطحشون آغشته به پسته بشه.

چند ساعت در ظرف دربسته در یخچال بگذارید.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.