مواد لازم
پنیر سفید (یا پنیر خامهای) ۱۵۰ گرم
پودر پسته ۱/۳ فنجان
انگور درشت بی دانه ۱۲ عدد
طرز تهیه
انگور رو بشویید و بگذارید خوب خشک بشه (کاملا" خشک باشه) در این فاصله پسته هارو آسیاب کنید.
از پنیر گلولههایی متناسب با اندازه انگور بر دارید و کف دست بگذارید.
یک دانه انگور رو وسط پنیر بذارید و فشار بدین پنیر رو دور انگور بپیچید تا به شکل قلقلی در بیار.
قلقلی هارو در پودر پسته بچرخونید تا کاملا" سطحشون آغشته به پسته بشه.
چند ساعت در ظرف دربسته در یخچال بگذارید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/