مواد لازم:
خرما (رطب، هسته گرفته) ۱ فنجان
ارده ۱/۲ فنجان
روغن نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
هل ساییده ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
تمام مواد رو در غذاساز یا مخلوط کن کاملا" له میکنیم.
خمیر بدست اومده رو در ظرف مستطیل شکلی که کفش کاغذ روغنی گذاشتیم به ضخامت ۲ سانت پهن میکنیم.
ظرف رو در فریزر قرار میدیم تا سفت بشه.
از فریزر در میاریم و به صورت مکعبهای یک اندازه میبریم.
در ظرف در بسته تا یکماه در فریزر میماند.
سایر نکات
فکر کنم بهتره پوست رطبها رو بگیریم.
میتونیم روی سطح شیرینی کنجد بریزیم.
داخل مواد میتونیم زنجبیل هم اضافه کنیم.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/