سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بلالوت یا بلاليت

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه یکی از خوراک‌های بسیار خوشمزه که در بندرعباس بسیار شهرت دارد را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از خوراک‌های بسیار خوشمزه که در بندرعباس بسیار شهرت دارد، بلالوت یا بلالیت است. جالب است بدانیدکه اگر به هند سفر کنید، این خوراک را که با رشته فرنگی (ورمیشل) تهیه می‌شود، به عنوان یکی از دسر‌های محبوب در میان مردم این کشور خواهید یافت. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این خوراک خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم
رشته فرنگی (ورمیشل) ۱/۲ بسته
شکر ۱/۴ پیمانه
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و به مدت ۳-۴ دقیقه رشته را در آن بپزید؛ و آب کش کنید. رشته را کمی سفت بردارید، چون اگر کاملا نرم باشد، بعد از اضافه کردن شکر شفته خواهد شد.

کف قابلمه مقداری روغن یا کره بریزید و یک لایه رشته روی آن‌ها بریزید و اندکی شکر روی رشته بپاشید. سپس بقیه رشته را ریخته و باقیمانده‌ی شکر را به همراه گلاب و کمی روغن روی آن بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس کمی زعفران دم کرده روی آن بریزید. در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم دم بکشد.

سایر نکات

از ته دیگ خوشمزه این غذا که با شکر کاراملی شده واقعا نمی‌شه گذشت.
میزان شکر این غذا سلیقه‌ای هست.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

 

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.