مواد لازم
خرما ۵۰۰ گرم
شیره خرما ۲۰۰ گرم
ادویه (فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، میخک، هل) به مقدار لازم
کنجد ۱ پیمانه
طرز تهیه
طبیعت این دسر بسیار تند و گرم هست من از تمام ادویهها استفاده نکردم فقط زنجبیل و دارچین زدم. کمی کنجد رو تفت دادم بعد پودر زنجبیل تازه و دارچین رو اضافه کردم و تفت دادم.
شیره خرما رو اضافه کرده حرارت رو خاموش کردم فقط در حدیکه گرم و روون بشه.
این مواد رو روی خرماها ریختم و خوب مخلوط کردم دسر ما آماده ست تو ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری میشه. نوش جان.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/