سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معسله (معجون خرما) + دستور تهیه

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر خرمای خوزستانی را آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر خرمای خوزستانی که به جهت طبیعت گرمی که داره بیشتر در زمستان و در ماه مبارک رمضان مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این دسر خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم

خرما ۵۰۰ گرم
شیره خرما ۲۰۰ گرم
ادویه (فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، میخک، هل) به مقدار لازم
کنجد ۱ پیمانه

طرز تهیه

طبیعت این دسر بسیار تند و گرم هست من از تمام ادویه‌ها استفاده نکردم فقط زنجبیل و دارچین زدم. کمی کنجد رو تفت دادم بعد پودر زنجبیل تازه و دارچین رو اضافه کردم و تفت دادم.

شیره خرما رو اضافه کرده حرارت رو خاموش کردم فقط در حدیکه گرم و روون بشه.

این مواد رو روی خرما‌ها ریختم و خوب مخلوط کردم دسر ما آماده ست تو ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری میشه. نوش جان.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.