مواد لازم
شکر سفید ۱ فنجان
تخم مرغ ۳ عدد
اب لیمو تازه ۱ فنجان
رنده پوست لیمو پوست ۳ عدد لیمو
کره ذوب شده نصف فنجان
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ مایکروفر شکر و تخم مرغ راهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند سپس سایر مواد را افزوده و کاملا مخلوط نمایید و در مایکروفر با قدرت کامل بگذارید بپزد. هر ۱ دقیقه کاسه را خارج نموده هم بزنید.
این فرایند بسته به مایکروفر شما ۳ – ۵ دقیقه طول خواهد کشید.
زمانی که قاشقی فلزی را در این مخلوط بزنید و پشتش کاملا به آن پوشیده شد کشک لیموی شما آماده است.
کشک لیمو را از الک رد کرده داخل یک شیشه استریل بریزید و بعد ازین که سرد شد درش را ببندید.
کشک لیمو را تا ۲ هفته میتوانید در یخچال نگهداری نمایید.
منبع: آکاایران
انتهای پیام/