انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
من مربای خیار را دریت کردم ولی خودم نپسندیدم
مواد لازم
خیار ریز: ۱ کیلو
شکر: ۱ کیلو
آب: ۳ پیمانه
گلاب و هل درسته: کمی
آب آهک: به مقدار لازم
طرز تهیه
خیارها را شسته و در آب و نمک قرار میدهیم تا نرم شوند.
سپس آنها را میشوییم تا نمکشان برود.
سپس آنها را مدت ۴ ساعت در آب آهک قرار داده و ۴ ساعت دیگر در آب سرد قرار میدهیم.
چند بار آب آن را عوض میکنیم.
خیارها را ۱۰ دقیقه در آب داغ میجوشانیم و ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار میدهیم.
سپس آنها را داخل شربت شکری که چند جوش زده، حدود ۲۰ دقیقه میجوشانیم تا قوام بیابد.
بعد گلاب و هل را اضافه میکنیم.
منبع: تبیان
انتهای پیام/