برای تهیه گوجه پنیری باید از گوجه زیتونی استفاده کنید و گوجههای زیتونی هر چه بزرگتر باشند کار شما راحتتر و نتیجه بهتر میشود. پس ترجیحاً از گوجههای خیلی ریز استفاده نکنید. محتویات داخل گوجه را میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید. به عنوان نمونه میتوانید به جای پنیر خامهای و پنیر پارمزان از پنیر سفید یا لیقوان استفاده کنید. پنیر را ریز ریز کنید و با نعنا و پونه یا حتی تکههای گردو مخلوط کنید، داخل گوجههای زیتونی بریزید و از فینگرفود گوجه پنیری لذت ببرید.
مواد لازم:
گوجه زیتونی ۲۰ عدد
کالباس بیکن سرخ شده ۸ عدد
پنیر خامهای ۱/۲ پیمانه
اسفناج خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار کافی
طرز تهیه:
اول از همه گوجهها را روی تخته سبزیجات بچینید. گوجه زیتونی از سمتی که متصل به ساقه بوده نسبتاً صاف است و در نتیجه روی سطح صاف میایستد. وقتی همه گوجهها را روی تخته قرار دادید، یک لایه خیلی نازک از روی هر کدام از آنها ببرید تا رویشان هم صاف شود. از یک قاشق کوچک (مثلاً پیمانه ۱/۴ قاشق چایخوری) استفاده کنید و تخمها و بخش وسط گوجهها را خارج کنید.
پنیر خامهای و پنیر پارمزان رنده شده را در کاسهای بریزید و با هم مخلوط کنید. کالباس سرخ شده را به شکل خیلی ریز خرد کنید و همراه اسفناج خرد شده و مقدار خیلی کمی نمک به مخلوط پنیر اضافه کنید. مواد را زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند.
مخلوط پنیر را با همان قاشق کوچک داخل گوجههای توخالی بریزید. همچنین میتوانید این کار را با یک قیف و ماسوره گرد کوچک انجام دهید. فینگرفود گوجه پنیری را تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
نکته: میتوانید از محتویات داخل گوجهها که خارج کردید برای تهیه سس گوجه یا مایه ماکارونی استفاده کنید.
منبع: ایران ناز
انتهای پیام/