به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، انواع پیراشکی همیشه برای من جذاب بودن. حالا چه پیتزا پیراشکی باشه چه پیراشکی گوشت یا مرغ. اما گاهی دلمون میخواد پیراشکی سبک تری داشته باشیم. مثلاً به عنوان یه شام ساده یا میان وعده. پیراشکی اسفناج به نظرم در این مواقع مناسبتر هست.
ترکیب اسفناج و پنیر خیلی جذابه. حتی به عنوان صبحانه هم میتونید از این پیراشکیهای جذاب استفاده کنید. این ترکیب رو قبلاً در غذاهای دیگهای مثل بورک اسفناج و گراتن اسفناج هم داشتیم.
پس اگر این غذاها رو امتحان کردید و دوست داشتید احتمالاً از پیراشکی اسفناج و پنیر هم خوشتون بیاد. اصلاً کافیه یه نگاه به عکسهای جذابش بندازید. دلتون نمیخواد همین الان یه پیراشکی پنیری جذاب داشته باشید که در ضمن سالم و مقوی هم باشه؟ پس همراه ما باشید و این آموزش مرحله به مرحله رو دنبال کنید.
مواد لازم برای پیراشکی اسفناج
اسفناج خرد شده ۳۰۰ گرم
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
پنیر موزورلا ۱۲۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۳۰ گرم (دلخواه)
طرز تهیه پیراشکی اسفناج
مرحله اول: همه چیر را آماده کنید.
خمیر پیتزا را میتوانید آماده خریداری کنید یا از روش تهیه خمیر پیتزای خانگی استفاده کنید. اگر خمیر و اسفناج شما یخ زده است از قبل آنها را بیرون یخچال بگذارید تا یخ وا برود. آب اضافه اسفناج را هم بگیرید. فر را روی ۲۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید گرم شود.
مرحله دوم: مایه میانی را مخلوط کنید.
حالا باید مواد داخل پیراشکی اسفناج را آماده کنید. اسفناج، پنیر خامهای و موزارلا، روغن، زرده تخم مرغ، پودر سیر و نمک و فلفل را در کاسه بزرگی بریزید. به خوبی همه را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم: خمیر را پهن کنید.
سطح کار را آردپاشی کنید. خمیر پیتزا را روی آن قرار دهید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. با استفاده از وردنه، هر تکه از خمیر را به شکل دایرهای روی کاغذ روغنی پهن کنید.
مرحله چهارم: پیراشکی اسفناج را بپیچید.
از مواد میانی بردارید و روی نیمی از خمیرهای پهن شده بریزید. مراقب باشید مواد کمی از لبههای خمیر فاصله داشته باشد. یک عدد تخم مرغ را با دو قاشق آب بزنید. سپس آن را روی لبههای خمیر بمالید. قسمت خالی خمیر را روی نیمه دیگر تا بزنید و لبهها را به هم بچسبانید. میتوانید مانند تصویر روی لبههای پیراشکی چین ایجاد کنید تا زیباتر شود.
مرحله پنجم: پیراشکی را آماده قرار دادن در فر کنید.
با چاقو روی هر پیراشکی اسفناج پنج برش بزنید. روی پیراشکیها هم از رومال تخم مرغ بمالید تا بعد از پخت خوش رنگ شود.
مرحله ششم: ۱۵ دقیقه در فر بپزید.
پیراشکیها را روی سینی فر پوشیده شده از کاغذ روغنی بچینید. حدود ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا پیراشکیهای شما قدری پخته شوند. اگر چیزی از تخم مرغ باقی مانده دوباره رومال کنید. در صورت تمایل کمی پنیر پارمزان رنده شده روی پیراشکیها بپاشید؛ و ۷ دقیقه دیگر در فر بگذارید. قبل از سرو پنج دقیقه صبر کنید خنک شوند.
نکتههای تهیه پیراشکی اسفناج:
– با اضافه کردن کمی قارچ تفت داده شده به اسفناج و پنیر میتوانید پیراشکی اسفناج و قارچ تهیه کنید.
– اگر به پیراشکیهای بدون گوشت علاقه دارید میتوانید پیراشکی سیب زمینی را هم امتحان کنید.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/
300 گرم اسفناج و 350 گرم پنیر
مطرح کردن عنوان غذایی ساده و سبک شائبه ساز است