در ادامه با ما همراه باشید تا دستورالعمل تهیه این چیپس خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم برای چیپس ذرت:
آرد ذرت ۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۶۰ گرم
آرد گندم یا قنادی ۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
جعفری و شوید خشک شده به مقدار لازم
طرز تهیه چیپس ذرت:
ابتدا شیر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و آنقدر هم میزنیم تا صاف و یکدست شود، سپس به تناوب آرد گندم و آرد ذرت را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
سپس تخم مرغ، نمک و سبزی خشک و چاشنیهای دلخواه را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط یکدست شود.
روغن را در ظرف مناسب و گود روی حرارت میگذاریم و اجازه میدهیم کاملا داغ شود، قالب نان پنجرهای را نیز درون روغن میگذاریم تا داغ شود؛ و سپس در مخلوط چیپس فرو میکنیم و مجددا در روغن قرار میدهیم تا چیپس از قالب جدا شود و اندکی زمان میدهیم و ۲ طرف آن را جابجا میکنیم تا خوب سرخ شود؛ و سپس از ظرف خارج کرده روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن خارج شود و همین طور ادامه میدهیم تا مایه چیپس تمام شود؛ سپس با سسهای دلخواه سرو میکنیم؛ نوش جان.
سایر نکات
این چیپسها رو دقیقا همانند نان پنجرهای با قالب مخصوص نان پنجرهای سرخ میکنیم.
این چیپسها خیلی فوری و زود سرخ میشوند پس حواستان باشد روی حرارت زیاد که قرار میدهید بلافاصله که دیدید رنگ آن تغییر میکند سریعا پشت و رو کنید تا ۲ طرف آن کامل سرخ شود و سپس از روغن خارج کنید تا خیلی تیره نشود و نسوزد.
میزان آرد ذرت و نشاسته ذرت ۶۰ گرم هست که تقریبا معادل ۸ قاشق غذاخوری میشود.
میزان آرد گندم یا قنادی ۵۰ گرم میشود تقریبا حدود ۶ قاشق غذاخوری.
تمامی ادویهها دلخواه هستند میتوانید اضافه کنید و اگر مایل نیستید میتوانید تنها از نمک استفاده کنید.
برای خوشرنگتر شدن چیپسها میتوانید ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه یا مقداری زعفران یا حتی برای مناسبتهایی مانند تولد بچهها میتوانید از رنگ خوراکی هم استفاده کنید.
منبع: sarashpazpapion
انتهای پیام/