سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشنایی با یک نوشیدنی سنتی ایرانی

در این مطلب دستورالعمل تهیه یک نوشیدنی شیرینِ سنتی ایرانی به نام خوشاب را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوشاب یک نوشیدنی شیرینِ سنتی ایرانی است که از پخته شدن و جوشاندن میوه‌هایی نظیر انجیر، آلبالو، زردآلو، بدست می‌آید و با کمی قند شیرین می‌شود. به اختصار می‌توان گفت خوشاب مربای رقیق شده از میوه‌های تازه یا خشک شده است. در لغت‌نامه دهخدا خوشاب چنین معنی شده است: آبی که در آن  انجیر و آلوبالو و گوجه و زردآلوی پخته باشند و با کمی قند شیرین کرده و بنوشند.

در آشپزی غیر ایرانی خوشاب را می‌توان معادل کمپوت دانست. برای تهیه ساده خوشاب می‌توان مقداری برگه خشکباری میوه را در آب خیسانده و بجوشانید و با اضافه کرده شکر شربت خوشاب بدست می‌آید. از معروف‌ترین انواع خوشاب در نواحی مختلف ایران می‌توان به: خوشاب آلبالو، خوشاب ریواس، خوشاب زردآلو و خوشاب انجیر اشاره کرد.

منبع: فولد کالتور

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.