سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترشی زو

در این مطلب دستورالعمل تهیه ترشی زو را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  ترشی زو یکی از ترشی‌های مخصوص شهر کرمانشاه است که در ادامه روش تهیه آن را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم:
ـ زو
ـ سرکه
ـ نمک قدری
ـ زردچوبه قدری

طرز تهیه:
زو گیاهی خودرو و شبیه به کنگر میباشد با این تفاوت که تیغ‌های تیز کنگر را ندارد من نام علمی این گیاه را نمی‌دانم این گیاه در منطقه غرب کشور زو نامیده میشود.

ابتدا سر و ته زو را با کارد ببرید و آن را شسته ودر دسته‌های چند تایی با نخ ببندید و در آب یا سرکه بجوشانید.

موقع جوشیدن بوی مطبوعی ندارد بهتر است خارج از آشپزخانه اینکار را انجام دهید. (البته بعد جوشیدن بوی نا مطبوع آن از بین میرود) وقتی زو پخته شد آن را روی صافی بریزید نخ‌ها را باز کنید و بعد از اینکه آبش رفت با نمک و زرد چوبه در سرکه بیندازید.

این گیاه جز گیاهان دارویی میباشد و ترشی آن خوشمزه است.

منبع: ashpazierangin.blogfa.com
انتهای پیام/

 

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی ، ترشی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سادات
۰۱:۵۳ ۲۸ اسفند ۱۳۹۸
در استان ما(کهگیلویه و بویراحمد)ب این گیاه بیلَهَر میگویند