سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه جامبو شلز شکم پر

در این مطلب می‌خواهیم دستور پخت جامبو شلز را به شما آموزش بدهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاستای جامبو شلز یا صدفی بدلیل سایز بزرگ خود این امکان را به ما می‌دهد که با آن غذا‌های مختلف و خوشمزه ایی را تهیه کنیم، از جمله این غذا‌ها می‌توان به جامبو شلز اشاره کرد.

جامبو شلز شلز یک غذای پر طرفدار فرنگی بسیار شیک و خوش مزه می‌باشد که از ارزش غذایی بالایی بر خوردار بوده و سرشار از موادی همچون فیبر پروتئین است.

کاربرد اصلی این غذا بدلیل شیک بودن بیشتر در جشن‌هایی مانند جشن تولد بوده و اغلب به عنوان عصرانه صرف می‌شود. تهیه آن کار سختی نیست، شما می‌توانید با خواندن ادامه این مقاله دستور تهیه جامبو شلز را یاد بگیرید و آن را به راحتی در خانه تهیه کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه جامبو شلز:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پاستای جامبو شلز ۱ بسته
ففل دلمه‌ای ۲ عدد
پنیر پراتو رنده شده ۱۰۰ گرم
قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
سیر کوبیده شده ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع سرخ کردنی به میزان لازم
آویشن به میزان لازم

دستور تهیه جامبو شلز:

یک قابلمه بیاورید و به مقدار لازم درون آن آب بریزید، سپس آب را روی شعله‌های گاز قرار بدهید. بعد از به جوش آمدن، آب پاستا را درون قابلمه آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه آن را روی حرارت بالا بگذارید، پس از نرم شدن پاستا آن را آبکش کنید.

پاستا‌ها را درون آب جوش بجوشانید و سپس آبکش کنید.

یک تابه بیاورید، روغن سرخ کردنی را داخل آن بریزید و آن را داغ کنید، سپس پیاز‌ها را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا پیاز‌ها نرم شوند، بعد از نرم شدن پیاز‌ها فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید وقتی نرم شدند قارچ‌های ریز شده را اضافه کنید وقتی آب مواد تمام شد نوبت به اضافه کردن گوشت می‌رسد، گوشت را اضافه کنید و آن را تفت دهید.

بعد از اضافه کردن گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره به تفت دادن مواد ادامه دهید، سپس فلفل سیاه و نمک و زردچوبه و آویشن را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب آن کاملا بخار شود.

اول از همه باید فر را به مدت ۱۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، حالا پاستا‌هایی را که آبکش کرده بودید را با موادی که درون تابه تفت داده بودید کاملا پر کنید، بر روی آن‌ها پنیر براتو را بریزید و جامبو شلز را درون ظرف نسوز فر قرار بدهید و آن‌ها را به مدت زمان ۲۰ دقیقه و با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد داخل طبقه وسطی فر بگذارید تا پنیر براتو به طور کامل آب شود.

مواد گوشتی را آماده کنید و پاستا‌ها را از مواد پر کنید.

سپس جامبو شلز را بیرون بیاورید و به صورت دلخواه تزئین کنید. غذای خوشمزه شما آماده شده و آماده‌ی نوش جان کردن است.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.