مواد لازم:
سیبزمینی پخته= سه عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده= ۱۵۰ گرم
تخممرغ= یک عدد
پیاز سرخ شده= دو قاشق غذاخوری
رب =دو قاشق غذاخوری
زرشک =یک قاشق غذاخوری
جعفری خشک =دو قاشق غذاخوری
روغن= به مقدار لازم
نمک =دو قاشق مرباخوری
زردچوبه= یک قاشق چایخوری
فلفل =کمی
طرز تهیه:
ابتدا مایه میانی پیراشکی را به این طریق آماده میکنیم: گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و دو قاشق روغن در تابه ریخته و تفت میدهیم.
سپس رب و یک قاشق مرباخوری نمک و فلفل را به آن اضافه کرده، نصف استکان آب روی مواد ریخته میگذاریم با حرارت ملایم گوشت پخته و آب آن خشک شود. (مایه میانی پیراشکی مثل سس اسپاگتی درست میشود.)
وقتی مایه پیراشکی آماده شد زرشک و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و کنار میگذاریم.
سیبزمینی پخته را رنده کرده یا میکوبیم تا له شود سپس تخممرغ را در آن میشکنیم و یک قاشق مرباخوری نمک هم به آن اضافه کرده خوب ورز میدهیم.
در تابه روغن ریخته از مایه سیبزمینی کمی برمیداریم و در دست بصورت کتلت بزرگ باز میکنیم و سپس از مایه گوشتی پیراشکی یک قاشق در وسط آن گذاشته و آنرا مثل کتلت شکل میدهیم و در تابه میگذاریم. به همین ترتیب پیراشکیها را آماده کرده و سرخ میکنیم.
اگر سیبزمینیها از نوعی هستند که وا میروند، میتوانید به مایه سیبزمینی یک قاشق غذاخوری آرد ذرت اضافه کنید تا پیراشکیهای شما باز نشوند.
این پیراشکیها خیلی راحت و خوشمزه هستند.
منبع: آلامتو
انتهای پیام/