سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۳۰۰ هکتار نهالکاری در نرماشیر

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نرماشیر گفت: ۳۰۰ هکتار از عرصه‌های شهرستان نرماشیر تا پایان بهمن، نهالکاری می‌شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری شمال استان کرمان، مهدی دهقان رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نرماشیر با بیان اینکه امسال، حدود ۳۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای اجرای پروژه‌های کنترل گردوغبار شهرستان نرماشیر در نظر گرفته شده است، گفت: این پروژه‌ها در قالب ۳ عملیات نهالکاری، بادشکن زنده و تله رسوب گیر در حال اجرا است.

او افزود: براساس برنامه زمان بندی، اولویت با اجرای پروژه نهالکاری است و پس از پایان کشت نهال، دو پروژه دیگر نیز عملیاتی می‌شوند.

دهقان با اشاره به اینکه پروژه نهالکاری با گونه‌های کهور و اسکنبیل در ۳۰۰ هکتار از عرصه‌های مجاورت روستا‌های قدرت آباد، مهدی آباد، ارجمند و سعادت آباد شروع شده است، افزود: تاکنون احداث چاله‌های کشت در محل پروژه، ۲۵ درصد پیشرفت داشته و پیش بینی می‌شود، کار کشت تا پایان بهمن به پایان برسد.

او بیان داشت: آبیاری و مراقبت از عرصه‌های مورد نظر نهالکاری تا استقرار نهال‌های کشت شده ادامه پیدا می‌کند.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نرماشیر گفت: قرار است از محل اعتبارات گردوغبار، ۴۰ کیلومتر بادشکن زنده در اطراف مزارع مناطق وکیل آباد دشت اسعدیه و دارستان احداث شود که این پروژه در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد و پس از بستن قرارداد، اجرا می‌شود.

او افزود: به منظور کاهش خسارات و اثرات منفی گرد و غبار و فرسایش بادی در کانون‌های بحرانی فرسایش بادی شهرستان نرماشیر که در طرح جامع کنترل گردو غبار و مقابله با فرسایش بادی شرق استان شناسایی شده اند، قرار است ۱۷۵ کیلومتر تله رسوب گیر در عرصه‌های بیابانی غرب جاده فضل آباد، قدرت آباد و دشت ارجمند احداث شود که با توجه به مشخص شدن پیمانکار، این پروژه در مرحله تجهیز کارگاه قرار دارد.

دهقان اهداف اجرای طرح‌های مقابله با گردوغبار در شهرستان نرماشیر به عنوان یکی از مناطق بحرانی استان را توسعه پایدار و همه جانبه در منطقه، بهبود وضعیت سلامت و ارتقای معیشت مردم عنوان کرد و تصریح کرد: با اجرای این پروژه‌ها و کاهش تأثیرات مخرب پدیده بیابان زایی به بهبود کشاورزی منطقه نیز کمک شایانی می‌شود.

او از اجرای طرح جایگزینی سوخت فسیلی به منظور حفاظت از منابع طبیعی در این شهرستان سخن گفت و افزود: امسال ۳۰ عدد تنور گازی با اعتبار ۳۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، بین بهره برداران عرصه‌های جنگلی توزیع شده است.
انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.