حاتمی در ادامه تعداد کل واحدهای به بهره برداری رسیده صنایع تبدیلی استان را بالغ بر ۳۵۱ واحد بیان نمود و افزود؛ ظرفیت فرآوری این واحدها بیش از ۴ و نیم میلیون تن میباشد.
او میزان سرمایه گذاری انجام شده جهت احداث واحدهای جدید در ۸ ماهه سالجاری را حدود ۲۲۱۶ میلیارد ریال و با اشتغالزایی مستقیم ۳۸۶ نفر برشمرد که با افزوده شدن این اشتغال، اشتغال کلی در بخش صنایع کشاورزی به ۴ هزار نفر میرسد.
حاتمی گفت: هم اکنون کل جوازهای تاسیس صادره دارای اعتبار با توجه به اولویتهای سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی کشاورزی ۴۴۱ فقره با سرمایه گذاری ۱۳۳۳۴ میلیارد ریال بوده که زمینه ساز ایجاد ظرفیت فرآوری بالغ بر یک میلیون تن خواهد بود.
حاتمی سپس به تشریح حمایتهای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در اجرای برنامههای توسعه صنایع تبدیلی و غذایی پرداخت و بیان کرد: تامین منابع مالی از طریق اعطای تسهیلات بانکی کم بهره با استفاده از منابع اعتباری ملی و استانی از محل اعتبارات مختلف (صندوق توسعه ملی، کمکهای فنی و اعتباری، اشتغال پایدار روستایی و...) یکی از مهمترین اقدامات در حمایت از ایجاد صنایع تبدیلی جدید بوده است.
حاتمی در ادامه به عملکردهای شاخص صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی در ۹ ماهه سال ۱۳۹۸ اشاره داشت وگفت:؛ ایجاد اولین واحد تولید چیپس سیب زمینی در استان، ایجاد اولین واحد صنعتی تولید میوه خشک و چیپس میوه و تولید چیپس هندوانه برای اولین بار در منطقه غرب، ایجاد اولین واحد تولید و بسته بندی پیاز خشک، ایجاد اولین واحد صنعتی و مکانیزه بسته بندی علوفه را از جمله عملکردهای شاخص صنایع تبدیلی و غذایی استان به شمار آورد.
حاتمی ادامه داد؛ در سال ۹۸، ایجاد ۲ واحد سردخانه جدید با ظرفیت ۱۰ هزار تن به منظور کمک به تنطیم بازار و جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی یکی دیگر از اقدامات مهم در بخش کشاورزی میباشد.
او ایجاد سه واحد بسته بندی انواع مواد غذایی، ایجاد یک واحد جدید در زمینه بسته بندی زعفران، ایجاد ۲ واحد بسته بندی روغن کرمانشاهی، فعال سازی دو واحد کشتارگاه طیور که سالها غیرفعال بوده اند، مجهز کردن ۲ واحد کشتاره طیور به خط ۰۲ به منظور صادرات، فعال سازی مجدد ۸ واحد راکد در زیربخش صنایع تبدیلی و بازگشت آنها به چرخه تولید که طی سنوات قبل بی سابقه بوده از دیگر اقدامات شاخص در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی سازمان میتوان نام برد.
حاتمی همچنین بازسازی و نوسازی ۹ واحد زیربخش صنایع تبدیلی و غذایی را از دیگر برنامههای سازمان طی سال ۹۸ برشمرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از تأمین نقدینگی ۱۰ واحد در صنایع تبدیلی و غذایی در استان خبر داد که منجر به تولید ۱۰۰% توان عملی این واحد گردیده است.
او در ادامه به تشریح برنامههای شاخص در دست اقدام صنایع تبدیلی و غذایی جهادکشاورزی در ۸ ماهه اول سال ۱۳۹۸ پرداخت و گفت؛ این برنامهها آغاز عملیات احداث یک واحد تولید رب گوجه فرنگی جدید در استان با توجه به مشکلات کشاورزان تولیدکننده این محصول در فصل کاری، آغاز عملیات ایجاد اولین واحد فرآوری نخود در زمینه تولید سس حمص در صحنه، پیگیری و تصویب احداث کارخانه دوم چیپس سیب زمینی با پیگیری فراوران با توجه به افزایش سطح زیرکشت سیب زمینی، پیگیری احداث بزرگترین واحد فرآوری ریشه شیرین بیان در منطقه غرب از جمله برنامهها در این حوزه برشمرد.
انتهای پیام/ز