سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیش‌از ۵۶ هزار زائر پاکستانی در سیستان و بلوچستان خدمات‌ سلامت دریافت کردند

دبیرکمیته بهداشت و درمان اربعین سیستان و بلوچستان گفت:۵۶هزار و ۵۸۲ زائر پاکستانی اربعین حسینی از هفتم تا ۱۹ مهر توسط تیم‌های سلامت مستقر در میرجاوه خدمات سلامت دریافت کردند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  سید مهدی طباطبایی دبیرکمیته بهداشت و درمان اربعین سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همزمان با ایام شهادت سرور و سالار شهیدان تیم‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ارائه خدمات به زائران حسینی کشور پاکستان را مورد توجه قرار دادند.

او ادامه داد: ۲ موکب سلامت با هدف ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران پاکستانی اربعین در مرز میرجاوه و زائر سرای امام‌رضا (ع) زاهدان راه‌اندازی شد.

دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین سیستان و بلوچستان گفت: چهار هزار و ۶۷۰ نفر از زائران ورودی کشور پاکستان در این مدت به دلیل بیماری ویزیت رایگان شدند.

او گفت: در ایام اربعین سال گذشته ۴۵ هزار زائر پاکستانی از مرز‌های سیستان و بلوچستان وارد کشور شدند.

طباطبایی افزود: همه ساله برای پیشگیری از ورود بیماری‌های قابل انتقال به کشور تمهیدات بهداشتی و درمانی فراوانی اندیشیده می‌شود به طوریکه تمام افرادی که از مرز میرجاوه وارد کشور می‌شوند در این ایام در مقابل فلج اطفال واکسینه شده و تعدادی نیز از لحاظ ابتلا به بیماری‌هایی مانند مالاریا و التور معاینه شده و در صورت ابتلا پیش از ورود به کشور تحت درمان قرار می‌گیرند.

او تاکید کرد: امکان انتقال بیماری از طریق مبادی رسمی که نیرو‌های کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حضور دارند وجود ندارد چراکه با دقت بالایی همکاران ما در حال بیماریابی هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: در صورت وجود تردد‌های غیرمجاز از مرز‌ها امکان ورود افراد بیمار به کشور وجود دارد که این بخش یکی از نگرانی‌های ما در نظام سلامت است.

او  افزود: برای ارتقای آگاهی‌های بهداشتی این زائران از بین زوار پاکستانی افرادی به عنوان داوطلب سلامت آموزش‌های سلامت مورد نیاز را دریافت کرده و در طول مسیر به زائران آموزش می‌دهند.

طباطبایی گفت: تعداد زیادی از داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و همچنین طلاب آشنا به زبان اردو برای انتقال آموزش‌های سلامت به زائران مدیریت پسماندها، بهداشت آب و مواد غذایی مشارکت دارند.

او افزود: بیماریابی، بستری موقت بیماران، انجام مراقبت‌های ویژه مادران باردار، ویزیت دندانپزشکی، کلر سنجی منابع آبی، گندزدایی آب، بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، نمونه برداری از موادغذایی و واحد مامایی از جمله اقداماتی است که هر سال برای مراقبت از سلامت زائران و پیشگیری از ورود بیماری به کشور انجام می‌شود.

انتهای پیام/ع

خدمات رسانی به زوار پاکستانی در حال انجام است 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.